Αρχική MAG24 TV Λαμία: Ο Νίκος Σταυρογιάννης στο Οικονομικό Επιμελητήριο Φθιώτιδας (ΦΩΤΟ/ video)

Λαμία: Ο Νίκος Σταυρογιάννης στο Οικονομικό Επιμελητήριο Φθιώτιδας (ΦΩΤΟ/ video)

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Πρόταση Ευθύνης» επισκέφθηκαν το Επιμελητήριο Φθιώτιδας. 

 

Ο συνδυασμός «Πρόταση Ευθύνης» συνεχίζει τις επαφές με τους φορείς και τις Υπηρεσίες.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι επισκέφθηκαν το Οικονομικό Επιμελητήριο Φθιώτιδας, όπου επισφραγίσθηκε η έως τώρα αγαστή και στενή συνεργασία του με τον Δήμο στην κατάρτιση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού, καθώς αποτελεί βασικό θεσμό και συνεργάτη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

Ο Νίκος Σταυρογιάννης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η συνεργασία μας με το Οικονομικό Επιμελητήριο, έναν βασικό θεσμό και συνεργάτη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης υπήρξε έως τώρα αγαστή και επιθυμούμε στο μέλλον να γίνει στενότερη, καθώς είναι απαραίτητη η συμβολή του στο πρόβλημα της στελέχωσης του Δήμου με εξειδικευμένο προσωπικό. Θέλουμε το Οικονομικό Επιμελητήριο να είναι βασικός συνεργάτης μας και την επόμενη μέρα.»

Δείτε το σχετικό video

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.