Αρχική MAG24 TV Λαμία: Ο Νίκος Γιόφτσος με 19,4 Λατινικά, 19 Αρχαία και 18, 9...

Λαμία: Ο Νίκος Γιόφτσος με 19,4 Λατινικά, 19 Αρχαία και 18, 9 Ιστορία κάνει το όνειρό του πραγματικότητα!(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο μαθητής του 4ου Λυκείου Λαμίας με εξαιρετικές επιδόσεις σε Αρχαία, Λατινικά και Ιστορία, μαθήματα που σε γενικές γραμμές δυσκόλεψαν τους υποψηφίους του 1ου Επιστημονικού πεδίου των Ανθρωπιστικών Σπουδών μάς μιλά για την εμπειρία του από τις φετινές Πανελλαδικές. 

Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των Πανελληνίων εξετάσεων με τον Νίκο Γιόφτσο από το 4ο Λύκειο Λαμίας να διακρίνεται με τη βαθμολογία που συγκέντρωσε και να μπορεί να εισαχθεί στη σχολή που επιθυμεί.

Σας παρουσιάζουμε το κατεξοχήν παράδειγμα πολυπραγμοσύνης, πολυμέρειας, μεθοδικότητας και ψυχραιμίας που δεν τα έδωσε όλα… στις Πανελλαδικές, εφόσον ως πολυσχιδής προσωπικότητα είχε να ασχοληθεί και με πολλά άλλα πράγματα…, αλλά κατάφερε να αριστεύσει στις φετινές Πανελλαδικές στο 1ο επιστημονικό πεδίο, αυτό των Ανθρωπιστικών Σπουδών, και να εξασφαλίσει την πολυπόθητη εισαγωγή του στην Νομική.

Ο Νίκος Γιόφτσος συγκέντρωσε 18.533 μόρια γράφοντας Αρχαία 19 – Ιστορία 18,9 – Λατινικά 19,4 – Έκθεση 16,5

Ο ίδιος νιώθει απόλυτα ιδιαίτερα χαρούμενος και έτοιμος να χαρεί τη ζωή που τον περιμένει και κυρίως να δοκιμάσει καινούρια πράγματα…

Στην πολύμηνη αυτή προσπάθειά του αρωγός στάθηκε το Φιλολογικό Φροντιστήριο Νίκος Χαλεπλής που συνέβαλε στην εκπλήρωση του ονείρου του!

Δείτε τη συνέντευξη που έδωσε στο MAG24 λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λαμία: Ο Παναγιώτης Αθανασιάδης με 19,2 έχει τον υψηλότερο βαθμό στη Χημεία, σε όλη τη Φθιώτιδα!(ΒΙΝΤΕΟ)


 

Λαμία: Ο Αντώνης, η Μαρία και η Φωτεινή πέτυχαν να περάσουν εκεί που ήθελαν!!! Δείτε πώς! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 


 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.