Αρχική Τοπικά Λαμία: Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία – Δείτε τι προσφέρει το ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ...

Λαμία: Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία – Δείτε τι προσφέρει το ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ σε όλα τα παιδιά

Η 3η Δεκεμβρίου έχει ανακηρυχθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία και το κεντρικό γραφείο του Κέντρου Διάγνωσης και Θεραπείας Διαταραχών «Πρόσβασις» στη Λαμία, τιμά την ημέρα αυτή και προσφέρει για την ίδια ημέρα ΔΩΡΕΑΝ ενημέρωση και αξιολόγηση

 

Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (International Day of Persons with Disabilities) καθιερώθηκε το 1992 με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ και τιμάται κάθε χρόνο στις 3 Δεκεμβρίου.

Κάθε χρόνο η μέρα αυτή δίνει ακόμα μια ευκαιρία στην κοινωνία να εστιάσει την προσοχή της στα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ατόμων με αναπηρία, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής τους και υλοποιώντας μεταρρυθμίσεις που θα αναπτύξουν νέες προοπτικές για την κοινωνική τους ενσωμάτωση.

Με αφορμή την ημέρα αυτή το Κέντρο ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ παρέχει ημερήσια δωρεάν ενημέρωση για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης θεραπευτικής παρέμβασης στην αντιμετώπιση των δυσκολιών λόγου, μάθησης και συμπεριφοράς.

Στο ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ  παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες ειδικής αγωγής και ψυχικής υγείας, όπως, λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, ειδική διαπαιδαγώγηση, μαθησιακή αποκατάσταση, ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική γονέων καθώς και Παιδοψυχιατρική αξιολόγηση, από εξειδικευμένη διεπιστημονική ομάδα, με πολυετή εμπειρία.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα: 2231066103 και 693206565.

Κέντρο Διάγνωσης και Θεραπείας Διαταραχών «Πρόσβασις»
Βύρωνος 29  (2ος & 4ος όροφος)
Λαμία

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2231066103, 6932065658
www.prosbasis.gr

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.