Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Λαμία: «Η Παγωμένη Πριγκίπισσα» , στη σκηνή του ΕΠΑΛ

Η «Παιδική Σκηνή Ροντίδη» παρουσιάζει, το πιο αγαπημένο παραμύθι των παιδιών, σε θεατρική διασκευή, για δύο παραστάσεις, στη Λαμία, στη Β΄Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου(1ο ΕΠΑΛ)

Tην Κυριακή 15 Μαΐου 2016 , ώρες 17:30 & 19:00, στη Β΄ Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου ( 1ο ΕΠΑΛ, Γαλανέικα)
Γενική είσοδος 6€
Κρατήσεις  6944062928.

Σε μια χώρα μακρινή και παγωμένη διαδραματίζεται η ιστορία αυτή και μπορεί να χαρακτηριστεί, ύμνος στις αδερφικές αλλά και στις ανθρώπινες σχέσεις, που κατά καιρούς απειλούνται και δοκιμάζονται από εξωτερικούς παράγοντες. Το καλό όμως, με συμμάχους του σταθερές αξίες, όπως ο θεσμός της οικογένειας, της φιλίας, της αγάπης και της αλληλεγγύης και μετά από πολλές περιπέτειες, τελικά ανακηρύσσεται νικητής. Μέσα από πολλά εφέ, ιδιαίτερους φωτισμούς, και live τραγούδια, ο μικρός θεατής ταξιδεύει με τους αγαπημένους του ήρωες και συμμετέχει μαζί τους στη δράση της παράστασης επί σκηνής.

Η διασκευή – σκηνοθεσία είναι του Κώστα Μελίδη, η μουσική του Χάρη Γκατζόφλια, οι στίχοι της Άννας Μπαλάσκα, η σκηνογραφία της Μάντυς Λάσχου, τα κοστούμια & το make up artist της Ελένης Δημοπούλου, οι χορογραφίες της Aθηνάς Σιώτη.

fr (2)

Τους ρόλους ερμηνεύουν: Μαρία Χειμώνα, Δέσποινα Τσαχουρίδου, Σωτηρία Αϊβαζίδη, Μελίνα Βαμπούλα, Μάριος Τσικές, Ζαχαρίας Γουέλα, Χριστίνα Ντούκα.

 

frozen me keno A4 gia deltia


Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ