Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Λαμία: Περιπέτεια, διασκέδαση και μάθηση στο Summer camp του “Home” και σήμερα!

 

Το καλοκαίρι είναι η περίοδος που τα παιδιά αναζητούν περιπέτεια, διασκέδαση και μάθηση. Το γυμναστήριο Home προσφέρει τις πιο ευχάριστες καλοκαιρινές εμπειρίες μέσα από το αγαπημένο Summer Camp μικρών και μεγάλων!

Το γυμναστήριο Home κατανοεί αυτήν την ανάγκη και διοργανώνει για 12η συνεχόμενη φορά ένα μοναδικό καλοκαιρινό camp για παιδιά, το οποίο υπόσχεται να γεμίσει τις καλοκαιρινές διακοπές με ανεκτίμητες εμπειρίες, δράση και δημιουργικότητα.

Το Summer Camp απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού, ηλικίας  5 -12 ετών.

Από τις 17 Ιουνίου και για τρία πενθήμερα (Δευτέρα – Παρασκευή) το Home ετοιμάζει παιχνίδια και δραστηριότητες στις πισίνες και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του στην Αγριελιά καθώς και βουτιές στην θάλασσα, στην παραλία Κάλαμος του Αγίου Κωνσταντίνου.

Δραστηριότητες

Το ημερήσιο πρόγραμμα των παιδιών θα περιλαμβάνει:

 • Μπάσκετ
 • Ποδόσφαιρο
 • Αναρρίχηση (σε πίστα)
 • Κολύμβηση σε εσωτερική και εξωτερική πισίνα
 • Ζωγραφική σε πέτρες
 • Παρακολούθηση παιδικής ταινίας σε κλιματιζόμενη αίθουσα προβολής
 • Πολλά άλλα παιδαγωγικά παιχνίδια.

Στόχοι του Summer Camp

Το Summer Camp του γυμναστηρίου Home έχει ως κύριο στόχο να προσφέρει στα παιδιά μια ολοκληρωμένη εμπειρία που συνδυάζει την ψυχαγωγία με την εκπαίδευση και την άσκηση. Οι στόχοι περιλαμβάνουν:

 • Ανάπτυξη Φυσικής Κατάστασης: Μέσα από την ποικιλία αθλητικών δραστηριοτήτων, τα παιδιά θα βελτιώσουν την αντοχή, τη δύναμη και τη γενική φυσική τους κατάσταση.
 • Ανάπτυξη της Δημιουργικότητας: Τα παιδιά μέσα από τις προγραμματισμένες δράσεις θα μπορούν να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους και να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.
 • Κοινωνική Ανάπτυξη: Οι ομαδικές δραστηριότητες θα καλλιεργήσουν την ομαδικότητα, τη συνεργασία και την κοινωνική ευαισθητοποίηση.
 • Διασκέδαση: Ο καλύτερος τρόπος να απολαύσουν τα παιδιά το καλοκαίρι τους!

Ημερομηνίες και Τρόπος Συμμετοχής

Το Summer Camp θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στις 17 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Ιουλίου. Οι εγγραφές ξεκίνησαν, κρατήστε τώρα τη θέση σας!

Α’ Περίοδος 17/6 – 21/6
Β’ Περίοδος 24/6 – 28/6
Γ’ Περίοδος 1/7 – 5/7

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε ΕΔΩ.

Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε τις καλοκαιρινές διακοπές των παιδιών σας πραγματικά ξεχωριστές! Εγγραφείτε σήμερα με ένα τηλεφώνημα στο 2231050111 και χαρίστε τους την εμπειρία ζωής που αξίζουν.

Γυμναστήρια «Home»
Αγριελιά Λαμίας και Αβέρωφ 47
Τηλ. επικοινωνίας 2231050111
homegym.gr
Facebook: Home For Health & Fitness
Instagram: Home Gyms

Διαβάστε περισσότερα

Στερεά: “Παίξανε ξύλο” στη παραλία

Γυναίκα η οποία συνοδευόταν από τον σύζυγό της διαμαρτυρήθηκε ότι άνδρας που καθόταν σε διπλανή παρέα την παρενόχλησε καθώς πέρασε και τρίφτηκε επάνω της. Σάλος...

Ημερίδα Διαχείρισης Κινδύνων Πλημμύρας την Τρίτη στη ΔΕΥΑΛ Λαμίας

1η Αναθεώρηση του Σχεδίου Διαχείρισης Κινδύνων Πλημμύρας (ΣΔΚΠ) των Λεκανών Απορροής Ποταμών του Υδατικού Διαμερίσματος (ΥΔ) Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας (EL07)      Η Γενική Διεύθυνση Υδάτων του Υπουργείου...

Μεσόγειος και Μαύρη Θάλασσα έρχονται στη “Χώρα” μέσα από την μουσική παράσταση “Maçka Radif -Christos Kaliontzidis Trio”

  Την Τρίτη 16 Ιουλίου 2024, στον Τόπο Τεχνών «Χώρα», στα Λελέικα Υπάτης, στα πλαίσια του 18ου Φεστιβάλ Οίτης, φιλοξενούμε την ξεχωριστή μουσική παράσταση «Maçka...

Λαμία: Τουρίστας «κοκκάλωσε» όρθιος για 3 ώρες στο κέντρο της πόλης

Ο τουρίστας που δεν αντιδρούσε ούτε στις εκκλήσεις των περαστικών διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Ανησυχία το πρωί του Σαββάτου στην Λαμία, όταν τουρίστας «κοκκάλωσε» για 3...