Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Θωμάς Στάικος εγκαινίασε σήμερα το εκλογικό του κέντρο στη Διάκου στο κέντρο της πόλης

 

Σύσσωμο το ΚΙΝΑΛ όχι μόνο της πόλης αλλά και ολόκληρου του νομού καθώς και πλήθος άλλων άκουσαν την ομιλία αλλά και την παρουσίαση ολόκληρου του ψηφοδελτίου του συνδυασμού Λαμία – Νέα Προοπτική

“Να   δημιουργήσουμε  μια πόλη σύγχρονη, καθαρή, ασφαλή, λειτουργική, φιλική προς όλους που θα βελτιώνει την καθημερινότητα και θα συντελεί στην ευημερία της τοπικής κοινωνίας….” είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Θωμάς Στάικος.

Και συνέχισε: “Όσοι αγαπάμε τη Λαμία  διαπιστώνουμε τη διαρκή υποβάθμιση της ποιότητας ζωής, την υποβάθμιση της αξίας της Λαμίας .

 Θλίβομαι πραγματικά όταν βλέπω τις ευκαιρίες για ανάπτυξη, για νέες θέσεις εργασίας, τις δυνατότητες για τη νέα γενιά να ζήσει και να δημιουργήσει στον τόπο της  να μας προσπερνούν και να χάνονται μπροστά στα μάτια μας.

Δυστυχώς πράγματα που η τοπική αυτοδιοίκηση έχει λύσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, όπως η καθαριότητα, οι υποδομές και η ουσιαστική κοινωνική πολιτική, για εμάς τους πολίτες της Λαμίας παραμένουν ζητούμενα.

Η Λαμία διαθέτει τους οικονομικούς και ανθρώπινους πόρους για να διαδραματίσει ένα ενισχυμένο ρόλο στην τοπική αναπτυξιακή διαδικασία με κοινωνικό πρόσημο,

Αξιοποιώντας την ευρωπαϊκή εμπειρία, τις καλές πρακτικές, τις διαδημοτικές συνεργασίες και τις συνέργειες με την Περιφέρεια…”

Αμέσως μετά έστειλε κάλεσμα με στόχο: “Να   δημιουργήσουμε  μια πόλη σύγχρονη, καθαρή, ασφαλή, λειτουργική, φιλική προς όλους που θα βελτιώνει την καθημερινότητα και θα συντελεί στην ευημερία της τοπικής κοινωνίας.

Μια πόλη που θα αξιοποιήσει στο έπακρο τα πλεονεκτήματα της και που θα δημιουργεί συνεχώς νέες ευκαιρίες και νέες θέσει εργασίας για τους πολίτες της

Μιας πόλης όπου τα παιδιά μας θα την  αγαπήσουν  και οι νέοι μας  θα αποκτήσουν το ενδιαφέρον της ενεργούς συμμετοχής.”

Ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θωμάς Στάικος: «Δεν θα αφήσω ακυβέρνητο τον Δήμο Λαμιέων» ΒΙΝΤΕΟ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.