Αρχική Εκδηλώσεις Λαμία: Πραγματοποιήθηκε η τελετή παραλαβής-παράδοσης της Διοίκησης στο ΚΕΥΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Λαμία: Πραγματοποιήθηκε η τελετή παραλαβής-παράδοσης της Διοίκησης στο ΚΕΥΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το πρωί της Πέμπτης 18 Μαρτίου, έγινε η τελετή ορκωμοσίας του νέου Φρούραρχου  Λαμίας – Διοικητού του ΚΕΥΠ Ταξιάρχου κ. Μιχαήλ Κριτσωτάκη παρουσία του Διευθυντού του Σώματος Υλικού Πολέμου Υποστρατήγου κ. Μιχαήλ Γαλανού.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών

Λόγω των ειδικών υγειονομικών συνθηκών η ορκωμοσία καθώς και  η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοικήσεως του ΚΕΥΠ πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία επισήμων προσκεκλημένων.

Όπως σημειώνεται στην  ανακοίνωση της Μητρόπολης Φθιώτιδας, στο νέο Διοικητή ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε πατρικώς και εγκαρδίως καλή δύναμη στα ευθυνοφόρα καθήκοντά του, διαβεβαιώνοντας τον για την αγαστή συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως και του ΚΕΥΠ, ενώ του προσέφερε ως ευλογία μία εικόνα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ενόψει μάλιστα της μεγάλης Θεομητορικής και Εθνικής Εορτής, αλλά και επί τη επετείω των διακοσίων ετών από την Ελληνική Επανάσταση, την οποία εορτάζουμε φέτος.

Στον απερχόμενο Διοικητή Ταξίαρχο κ. Ιωάννη Ανδριώτη, ο οποίος αναλαμβάνει Διευθυντής της Διευθύνσεως Προμηθειών της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ) στο Γουδί, ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για την προαγωγή και του ευχήθηκε κάθε καλό στην στρατιωτική του πορεία και ζωή. Του προσέφερε δε ένα δίπτυχο, την Υπεραγία Θεοτόκο Υπέρμαχο Στρατηγό του Έθνους μας μετά του Αγίου Ευαγγελιστού Λουκά του Ιατρού, προστάτου και πολιούχου της πόλεως Λαμίας, για να του θυμίζει την διακονία του στην λεβεντογέννα Ρούμελη και την πόλη της Λαμίας.

Ο απερχόμενος Ταξίαρχος κ. Ανδριώτης ευχαρίστησε με συγκίνηση τον Σεβασμιώτατο για την όλη υποστήριξη της Μητροπόλεως αλλά και την προσωπική του αγάπη και μέριμνα προς το πρόσωπό του και το έργο του ΚΕΥΠ και του ευχήθηκε υγεία και δύναμη στο θεάρεστο ποιμαντικό και κοινωνικό του έργο στην Φθιώτιδα.

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.