Αρχική Τοπικά O Στέλιος και ο Αγγελος από τη Λαμία ανάμεσα στους καλύτερους σε...

O Στέλιος και ο Αγγελος από τη Λαμία ανάμεσα στους καλύτερους σε διαγωνισμό hacking

Σε διαγωνισμό χάκινγκ διακρίθηκαν 2 φοιτητές του πανεπιστημίου Θεσσαλίας που σπουδάζουν στη Λαμία

 

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από την Deloitte Ελλάδας, µέλος της Deloitte Touche Tohmatsu Limited, της μεγαλύτερης εταιρείας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών παγκοσμίως.

Η Deloitte προσφέρει ολοκληρωμένες ελεγκτικές, φορολογικές, χρηματοοικονομικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες μέσω ενός εκτεταμένου διεθνούς δικτύου που εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση σε γνώση, συνεργασίες και τοπική υποστήριξη στις περισσότερες χώρες του κόσμου.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν πάνω από 300 άτομα από όλη την Ελλάδα, με τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας να περνούν μαζί με ακόμα 187 στη δεύτερη φάση όπου κατέκτησαν την 27η θέση ο Άγγελος Καλαϊτζίδης και την 38η θεση ο Στέλιος Ρεστέμης.

 

Οι 40 καλύτεροι, εκ των οποίον και οι φοιτητές μας, που αναδείχθηκαν μέσω του πρώτου μέρους του διαγωνισμού, έκλεισαν μια θέση στο τελικό στάδιο του Hacking Challenge της Deloitte, το πραγματοποιήθηκε στις 11 και 12 Απριλίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο νικητής του πρώτου ελληνικού Hacking Challenge της Deloitte θα ταξιδέψει μέχρι το Las Vegas για να συμμετάσχει και να παρακολουθήσει το παγκόσμιας φήμης συνέδριο DEF CON.

 

Σχετικά με την Deloitte στην Ελλάδα

Η Deloitte αναφέρεται σε μία ή περισσότερες από τις εταιρείες μέλη, ,του διεθνούς δικτύου εταιρειών-μελών Deloitte Touche Tohmatsu Limited (“DTTL”) και τις συναφείς οντότητες αυτών. Η DTTL (επίσης αναφέρεται και ως «Deloitte Global») και κάθε μία από τις εταιρείες μέλη της είναι νομικά χωριστές και ανεξάρτητες οντότητες. Η DTTL δεν παρέχει υπηρεσίες σε πελάτες. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.deloitte.com/about για περισσότερες πληροφορίες.

H «Deloitte Ανώνυμη Εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών», η «Deloitte Business Solutions Α.Ε.», η «Deloitte Business Process Solutions Ανώνυμη Εταιρεία Παροχής Λογιστικών Υπηρεσιών» και η «Deloitte Alexander Competence Center Α.Ε.» είναι οι ελληνικές εταιρείες μέλη της Deloitte Touche Tohmatsu Limited, μιας ιδιωτικής Βρετανικής εταιρείας περιορισμένης ευθύνης («DTTL»). Η «Deloitte Ανώνυμη Εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών» παρέχει ελεγκτικές (audit) υπηρεσίες καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης εταιρικού κινδύνου (risk advisory), η «Deloitte Business Solutions Α.Ε.» χρηματοοικονομικές (financial advisory), φορολογικές (tax) και συμβουλευτικές (consulting) υπηρεσίες και η «Deloitte Business Process Solutions Ανώνυμη Εταιρεία Παροχής Λογιστικών Υπηρεσιών» λογιστικές υπηρεσίες (accounting outsourcing). H «Deloitte Alexander Competence Center Α.Ε.» επιχειρήσεων με έδρα στη Θεσσαλονίκη είναι ένα κέντρο καινοτομίας που παρέχει χρηματοοικονομικές (financial advisory), φορολογικές (tax), συμβουλευτικές (consulting) υπηρεσίες και συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης εταιρικού κινδύνου (risk advisory). Η «Κοϊμτζόγλου-Μπακάλης-Βενιέρης-Λεβέντης & Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρία» («KBVL Law Firm») είναι ελληνική δικηγορική εταιρεία που παρέχει νομικές υπηρεσίες και συμβουλές στην Ελλάδα.

H Deloitte είναι ένα κορυφαίο διεθνές δίκτυο παροχής ελεγκτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών διασφάλισης, συμβουλευτικών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, υπηρεσιών διαχείρισης εταιρικού κινδύνου, φορολογικών και συναφών υπηρεσιών. Το δίκτυο των εταιρειών μελών μας, που δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 150 χώρες, προσφέρει υπηρεσίες σε 4 εκ των 5 εταιρειών του Fortune Global 500®. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς τα περίπου 286.000 στελέχη της Deloitte δημιουργούν τον αντίκτυπο που μετράει παρακαλούμε να επισκεφθείτε το www.deloitte.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.