Αρχική MAG24 TV Λαμία: Σημαντική δωρεά από την εταιρία ΠΑΠΑΛΕΞΗ και ΣΙΑ στην Αστυνομία

Λαμία: Σημαντική δωρεά από την εταιρία ΠΑΠΑΛΕΞΗ και ΣΙΑ στην Αστυνομία

Δωρεά επιχειρησιακών στολών στους Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης από την εταιρεία «Ι. ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε».

Το πρωί της Τετάρτης 6 Νοεμβρίου παρουσία πολλών εκ των ανθρώπων που είναι επιφορτισμένοι για την τήρηση της τάξης και της εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, παραδόθηκε το υλικό από τον επιχειρηματία Φιλοποίμην Παπαλέξη στους Πρόεδρους των Ενώσεων, Αξιωματικών Στερεάς Ελλάδας, Γιώργο Μπράνη και Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, Νίκο Τριανταφύλλη.

Η εταιρία Ι.Παπαλεξης & ΣΙΑ Α.Ε έχει ενδυναμωθεί με περισσότερα στελέχη και νέο ανθρώπινο δυναμικό.

Δραστηριοποιείται εξαρχής στην χονδρική πώληση βενζινοκίνητων δίχρονων μηχανημάτων ECHO και SHINDAIWA και εργαλείων χειρός ARS. Έχει δημιουργήσει κατάλογο μεγάλης γκάμας ιαπωνικών εργαλείων για την κοπή ξύλου και θάμνων, για το τίναγμα οπωροφόρων δέντρων, για το ψεκασμό και το όργωμα μικρών καλλιεργειών, για τον καθαρισμό των οικοπέδων και της υπαίθρου, για τον καλλωπισμό των θαμνοειδών και άλλων ειδικών εργαλείων όπως γεωτρύπανα και δισκοπρίονα.

Με έδρα πάντα την Λαμία η εταιρία μεταστεγάστηκε στις νέες της εγκαταστάσεις Θερμοπυλών 59 στην είσοδο της πόλεως δίπλα στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας με μεγαλύτερο ανθρώπινο δυναμικό. Σκοπός αυτής της κίνησης είναι η κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης για τα μηχανήματα της ECHO, της SHINDAIWA και της ARS στην ελληνική αγορά και η εξυπηρέτηση των συνεργατών της ανά την Ελλάδα με όσον το δυνατόν λιγότερο χρόνο. Στους στόχους της Ι.Παπαλέξης & ΣΙΑ Α.Ε είναι η ανάπτυξη του δικτύου πελατών, η διάδοση και η προώθηση των προϊόντων της σε νέες αγορές.

H ιαπωνική εταιρία Yamabiko corporation στην οποία ανήκει η ECHO και η SHINDAIWA, ικανοποιεί πλήρως τις νέες Ευρωπαϊκές νομοθεσίες για μείωση των ρύπων και του θορύβου. Σε μία εποχή που πολλά εργοστάσια αγωνίζονται να προσαρμόσουν τα προϊόντα τους στους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Yamabiko δημιουργεί μηχανήματα που συμβαδίζουν με την νέα πραγματικότητα, φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπό. Αυτή είναι μία ένδειξη του πόσο αφοσιωμένα η Yamabiko corporation επιζητεί συνεχώς την ποιότητα και την ανθεκτικότητα στα μηχανήματα της.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συγχαρητήρια στον Επιχειρηματία, για την συνδρομή στον ιματισμό των αστυνομικών, με τελικό «αποδέκτη», την επαύξηση της ασφάλειας του πολίτη….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.