Τρίτη, 24 Ιουνίου, 2025

Λαμία: Σύλλογοι Γονέων κατά του Πιλιτζίδη! Απειλούν με καταλήψεις – Τι θέση πήρε ο Σταυρογιάννης – ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή τη συζήτηση για τη μεταστέγαση του Ειδικού Σχολείου, συζητήθηκε επίσης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 23 Μαίου 2018 τα προβλήματα που προέκυψαν με ένα υπηρεσιακό έγγραφο που έφτασε στο Υπουργείο Παιδείας το οποίο αναιρούσε τα όσα ειπώθηκαν σε παλιότερο Συμβούλιο από τον ίδιο τον προιστάμενο της Β΄Βάθμιας Εκπαίδευσης Φθ/δας Σπύρο Πιλιτζίδη,  παρουσία τότε και του κου Δημητρίου, Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης!

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Αργύρη ζήτησε να παρευρεθεί ο κος Δημητρίου στο Δημοτικό Συμβούλιο κάτι που κατέστει αδύνατο λόγω ανηλειμμένων υποχρεώσεων του δεύτερου!

Εκπρόσωποι Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων έλαβαν τον λόγο και μεταξύ άλλων μίλησαν για τις ανησυχίες τους περί συρρίκνωσης στις τάξεις των σχολείων που φοιτούν τα παιδιά τους.

Διαίρει και Βασίλευε;

Ακούστε τι ειπώθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο:

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ