Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Λαμία: Συνταξιοδοτικά, θέματα μέριμνας προσωπικού και θέματα σταδιοδρομίας στην Εσπερίδα της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Φ

Πραγματοποιήθηκε χθες στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας η Εσπερίδα της ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Φ.)

 

Η Εσπερίδα πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας (ΟΠΑΣΤΕ) και με την συνδρομή των άλλων δυο Ενώσεων που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ,την Ένωση Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας και την Ένωση Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

Η Εσπερίδα πραγματεύθηκε θέματα σχετικά με τα συνταξιοδοτικά, θέματα μέριμνας προσωπικού και θέματα σταδιοδρομίας που αφορούν το σύνολο του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων. Τα θέματα ανέπτυξαν  εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ),οι οποίοι με χαρά αποδέχτηκαν την πρόσκληση της Ένωσης μας και ανταποκρίθηκαν στο αίτημα μας , ενημερώνοντας τους συναδέρφους μας με σαφήνεια και εμπεριστατωμένα για όλα αυτά τα θέματα.

Στην Εσπερίδα της Ένωσης μας παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, της Περιφέρειας, του Δήμου, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Φθιώτιδος και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων εν ενεργεία και εν αποστρατεία ενστόλων, οι οποίοι τίμησαν την εκδήλωση μας με την παρουσία τους.

Η Εσπερίδα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλιου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας ευχαριστούμε θερμά τους ομιλητές μας και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την πολύτιμη βοήθεια στην συνδιοργάνωση της Εσπερίδα μας και επιφυλασσόμαστε στο μέλλον για την διοργάνωση και άλλων τέτοιων δράσεων.

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ