Αρχική MAG24 TV Λαμία: Μεγάλη η ανταπόκριση για την εικαστική δράση στα ΚΑΦΑΟ – Πώς...

Λαμία: Μεγάλη η ανταπόκριση για την εικαστική δράση στα ΚΑΦΑΟ – Πώς μπορείτε να συμμετάσχετε(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή στις εικαστικές παρεμβάσεις από τον Δήμο Λαμιέων:

«Με μεγάλη χαρά διαπιστώνουμε τη δυναμική ανταπόκριση των καλλιτεχνών της πόλης μας στο κάλεσμα του Δήμου Λαμιέων για την εικαστική δράση στα ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ» σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος. Δείτε όλες τις πληροφορίες για τη δράση και πώς θα δηλώσετε συμμετοχή

 

Καλλιτέχνες, συμπολίτες μας με εθελοντική διάθεση είναι έτοιμοι να προσφέρουν χρώματα χαράς και αισιοδοξίας στις δύσκολες μέρες των καιρών. Τα πρώτα ΚΑΦΑΟ καθαρίστηκαν από τα περιττά, (αφίσες, σκουριές) και μπήκαν τα πρώτα χρώματα! Το αποτέλεσμα μαγευτικό!

          Στόχος των διοργανωτών είναι αφενός να ενεργοποιηθεί το καλλιτεχνικό δυναμικό της περιοχής προκειμένου να συμμετέχει σε κοινές προσπάθειες μεγάλης απήχησης και αφετέρου το αποτέλεσμα, δηλαδή το καλλιτεχνικό δημιούργημα να προστατευθεί και να αγκαλιαστεί από τον κόσμο.

             Η πρωτοβουλία και ο συντονισμός ανήκει στην Κοινότητα του Δήμου Λαμιέων, στα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων και στον ΣΚΕΤΚΕ.

Αρωγός στην συνολική προσπάθεια είναι ο Δήμος Λαμιέων που αγκαλιάζει και στηρίζει τέτοιου είδους παρεμβάσεις, οι οποίες επιδρούν και αναβαθμίζουν αισθητικά το αστικό τοπίο στο οποίο καθημερινά κινούνται οι άνθρωποι δημιουργώντας ευχάριστες χρωματικές ανάσες με τη συμμετοχή των ίδιων των πολιτών!

        Καλούμε να δηλώσουν συμμετοχή όσοι έχουν κέφι, φαντασία και δεξιότητα στη ζωγραφική να γεμίσουμε με χρώμα την κάθε γωνιά της Λαμίας.

Καμβάς τα κουτιά του ΟΤΕ (ΚΑΦΑΟ), πινέλα και χρώματα προσφέρονται, η έμπνευση και η υπογραφή θα είναι το δώρο των δημιουργών στην πόλη τους!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με όσα δήλωσαν στην κάμερα ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, ο Πρόεδρος ΤΚ Λαμίας Τάκης Συλεούνης και η Πρόεδρος ΣΚΕΤΚΕ Βίκυ Βλαχογιάννη

 

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος δήλωσε σχετικά:

«Στόχος και επιδίωξη όλων μας, είναι όλοι μαζί, σε συνεργασία, να κάνουμε μία πολύ όμορφη, μία πολύ φιλική, που να αξίζει στην ιστορία της. Γι’ αυτό χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία της κοινότητας Λαμίας και του προέδρου της Τάκη Συλεούνη, που σε συνεργασία με τα Εικαστικά Εργαστήρια και το ΣΚΕΤΚΕ, προχώρησε σε εικαστικές παρεμβάσεις στα καφάο, δίνοντας χρώμα στο κέντρο και στις γειτονιές. Η δράση αυτή, προέρχεται από τους δημότες και είναι για τους δημότες. Γι’ αυτό και η σημασία και το αποτέλεσμα της έχουν ιδιαίτερη αξία!

Καλούμε όλους τους δημότες να συμμετέχουν σε αυτή την εικαστική δράση και να ανταποκριθούμε στην πρόσκληση της κοινότητας, για μία όμορφη πόλη.»

Πληροφορίες για τη Δράση:

Δηλώσεις συμμετοχών έως 18 Απριλίου 2021

Έναρξη και χρόνος δράσης: Προσαρμόζεται και συμφωνείται με τον συμμετέχοντα καλλιτέχνη

mail επικοινωνίας: artsketke@gmail.com

  • Τηλέφωνα επικοινωνίας:

-Κοινότητα Δήμου Λαμιέων: 6976999595

-Εικαστικά Εργαστήρια: 6982196888

-ΣΚΕΤΚΕ: 6972899633

Δείτε επίσης:

Λαμία: Η Αγάπη μάς δείχνει πως μέσα από την Τέχνη “ομορφαίνουμε πρώτα το μέσα μας και μετά τους γύρω μας” (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.