Αρχική Εργασία Λαμία: Τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ζητούν νέους για εργασία – Στείλτε βιογραφικό

Λαμία: Τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ζητούν νέους για εργασία – Στείλτε βιογραφικό

O Όμιλος Εταιριών ΓΕΡΜΑΝΟΣ, με ηγετική θέση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον Τομέα των Εξειδικευμένων Δικτύων Καταστημάτων, Προϊόντων και Υπηρεσιών Τηλεπικοινωνιών επιθυμεί να προσλάβει:

ΠΩΛΗΤΕΣ για τα καταστήματα Λαμίας

Οι υποψήφιοι παρακαλούνται να παραδώσουν το βιογραφικό τους σημείωμα: ΛΕΩΝΙΔΟΥ 5 Λαμία ή να το στείλουν ηλεκτρονικά: KGM_LAMIA_2@GERMANOS.GR

Η εταιρεία ασχολείται με την παροχή τεχνολογικών λύσεων, προϊόντων και υπηρεσιών που αφορούν την εικόνα, τον ήχο, την κινητή τηλεφωνία και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Το όνομα ΓΕΡΜΑΝΟΣ αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά εμπορικά σήματα στην Ελλάδα, στην Βουλγαρία και στη Ρουμανία, με ένα δίκτυο καταστημάτων που αγγίζει τα 400 σε αριθμό. Τον Οκτώβριο του 2006 έγινε μέλος του ομίλου Cosmote με αποτέλεσμα στις υπηρεσίες που προσφέρει να ενταχθούν και οι υπηρεσίες σε κινητή και σταθερή τηλεφωνία και internet που προσφέρει ο ΟΤΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.