Αρχική Εκδηλώσεις Λαμία: Τα παιδιά του 4ου Γυμνασίου νοιάζονται για το περιβάλλον και οι...

Λαμία: Τα παιδιά του 4ου Γυμνασίου νοιάζονται για το περιβάλλον και οι δράσεις τους το αποδεικνύουν (Φωτογραφίες)

 

Το 4ο Γυμνάσιο Λαμίας στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Απορριμμάτων, διοργάνωσε την Πέμπτη 25/11/2021 εκδήλωση στο χώρο του σχολείου, κατά την οποία υλοποιήθηκαν οι εξής δράσεις:

  • Καταγραφή και παράδοση των ανακυκλώσιμων υλικών που ήδη έχουν συλλεχθεί στο χώρο του σχολείου.
  • Αξιολόγηση των μέχρι τώρα δράσεων μείωσης των απορριμμάτων και συλλογής/διαλογής των ανακυκλώσιμων, μετά την κατάργηση των καλαθιών απορριμμάτων από τις αίθουσες διδασκαλίας.
  • Βράβευση των μαθητών/τριών που συμμετέχουν στις δράσεις που αποσκοπούν στη μείωση και ανακύκλωση των απορριμμάτων, με την υποστήριξη του Δήμου Λαμιέων και των εταιριών NEXANS και EL PACK ΑΕ.
  • Καθαρισμό από σκουπίδια των διαδρομών και τοποθεσιών στη πόλη μας: Κάστρο Λαμίας, Παρκάκι Αμφιθέας, Περιοχή περιμετρικά Λόφου Μιχαήλ & Γαβριήλ – Δημαρχείου – Σταδίου, Ισαδάκι, Αμφιθέα – Αγία Παρασκευή και Άγιος Αθανάσιος – Βόρειο.

Δείτε φωτογραφίες από το πλούσιο πρόγραμμα των δράσεων των μαθητών και μαθητριών του 4ου Γυμνασίου Λαμίας:

* Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα λόγω Covid19, χωρίς επισκέπτες, εκτός των εκπροσώπων των συμμετεχόντων φορέων οι οποίοι προσήλθαν προσκομίζοντας αρνητικό rapid test.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.