Αρχική Εργασία ΛΑΜΙΑ: Talent Wanted! Νέα θέση εργασίας στην εταιρεία ENERSYS

ΛΑΜΙΑ: Talent Wanted! Νέα θέση εργασίας στην εταιρεία ENERSYS

Στείλτε το βιογραφικό σας για να εργαστείτε στην αναπτυσσόμενη εταιρεία φωτοβολταϊκών συστημάτων με έδρα τη Λαμία

H Enersys αναζητά τώρα νέο συνεργάτη:

Ζητείται Ηλεκτρολόγος μηχανικός για την τεχνική υποστήριξη του συνεργείου συντήρησης και εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Αποστολή βιογραφικών στο e-mail της εταιρίας: [email protected]

 

 

H ENERSYS με έδρα τη Λαμία, έχει δυναμική παρουσία στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με βαθιά τεχνογνωσία και πολυετή πείρα τόσο σε επίπεδο συμβουλευτικής, μελέτης, κατασκευής, τοποθέτησης αλλά και συντήρησης ολοκληρωμένων ενεργειακών συστημάτων, έχοντας φτάσει σήμερα στο σημείο να παρακολουθεί και να συντηρεί πάνω από 140 φωτοβολταϊκά συστήματα σε όλη την περιφέρεια – μέγεθος εγκαταστάσεων που αντιστοιχεί σε παραγόμενη ενέργεια ικανή να τροφοδοτήσει 3.000 σπίτια.

ENERSYS – Εργαστείτε μαζί μας:

Η Enersys είναι μια αναπτυσσόμενη εταιρία η οποία δραστηριοποιείται σε όλη την περιφέρεια της κεντρικής Ελλάδος.  Αυτό που προσφέρει είναι ένα σύγχρονο περιβάλλον με πραγματική τεχνογνωσία και καινοτόμα προϊόντα. Σέβεται τους υπαλλήλους της και θέλει να τους δει να εξελίσσονται, είτε μέσω της ίδιας εταιρείας ή και εκτός.

Το προσωπικό της ENERSYS είναι η δύναμη της. Με πίστη η εταιρεία επενδύει στην επιτυχία του προσωπικού που κάνει πράξη τις αρχές και το όραμα της, στηρίζοντας την εξέλιξή της και το μέλλον της. Αν έχετε πείσμα, πάθος και μεράκι για την ηλεκτρολογία, αν κι εσείς αναζητάτε ένα περιβάλλον εργασίας όπου θα αναπτύσσετε τις ικανότητες και τις δεξιότητές σας και θα αναγνωρίζεται η συμβολή σας στην επιτυχία, ελάτε να εργασθούμε μαζί.

Τα γραφεία της ENERSYS, στην έδρα της στη Λαμία (Παπαποστόλου 37)

ENERSYS
Παπαποστόλου 37, Λαμία
Τηλ.: 2231038656
email: [email protected]
www.enersys.gr
Facebook/Enersys

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.