Αρχική Advertorial Λαμία: Εσύ βρήκες το κίνητρό σου; Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Λαμία: Εσύ βρήκες το κίνητρό σου; Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Πολλοί θεωρούν ότι το διάβασμα αρκεί για μια επιτυχημένη πορεία.

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς πορείας μας στην εκπαιδευτική διαδικασία, είμαστε σε θέση να αναγνωρίζουμε την προσπάθεια που καλούνται να καταβάλλουν οι μαθητές, για να ανταπεξέλθουν στις μαθησιακές απαιτήσεις της εκπαίδευσης. Κατανοώντας την πίεση, το άγχος και την άρνηση που πολλές φορές μπορεί να αισθάνονται, σχεδιάσαμε τα Φροντιστήρια Κίνητρο, βασιζόμενοι σε μια καινοτόμα ιδέα!

«Το Kίνητρο είναι η δύναμη που ωθεί τον μαθητή στην επιτυχία»

Στόχος μας είναι να αποτελέσουμε το κίνητρο για τον κάθε μαθητή να ανακαλύψει τις δεξιότητες που τον ξεχωρίζουν, να αποκτήσει θέληση και τόλμη για να πραγματοποιήσει τα όνειρα και να επιτύχει τους στόχους του, κίνητρο για δύναμη απέναντι στον γεμάτο προκλήσεις δρόμο των εξετάσεων.
Τα Φροντιστήρια Κίνητρο εξασφαλίζουν στους μαθητές τους μια αποτελεσματική διαδικασία μάθησης που τους παρέχει το έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό σε ένα σύγχρονο, άνετο και ευχάριστο περιβάλλον στο κέντρο της πόλης της Λαμίας.

 

O καθηγητής των Φροντιστηρίων Κίνητρο, ως ειδικός στο διδακτικό του αντικείμενο :

– επενδύει σε νέες μεθόδους διδασκαλίας με την χρήση της βιωματικής και πειραματικής μάθησης στα μαθήματα όπως Φυσική, Πληροφορική κτλ. με σκοπό την ενίσχυση των εσωτερικών κινήτρων των μαθητών και την επίτευξη των μαθησιακών τους στόχων,
– ενισχύει τη διερευνητική προσέγγιση, την αυτενέργεια και τη συνεργατική μάθηση στο πλαίσιο του μαθήματος,
– λειτουργεί ως διευκολυντής για την οικοδόμηση της γνώσης από τον μαθητή, τον καθοδηγεί, του θέτει συνεχώς χρονοδιαγράμματα και τον επιβραβεύει,
– ακολουθεί αυστηρά τα χρονοδιαγράμματα διεκπεραίωσης της ύλης, προσαρμόζοντας τα στις ιδιαίτερες ανάγκες των μαθητών του,
– αξιοποιεί παιδαγωγικά τις Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) για να βελτιώσει την εκπαιδευτική διαδικασία,
– αξιολογεί τον μαθητή μέσω τακτικών διαγωνισμάτων και tests αλλά και μέσω της καθημερινής του επίδοσης,
– ενημερώνει συνεχώς την ατομική καρτέλα του μαθητή όπου απεικονίζεται η εκπαιδευτική του πορεία
– επικοινωνεί και ενημερώνει τους γονείς και
– αξιολογείται συνεχώς για την δουλειά του.

 

Εκπαιδευτικό προσωπικό

Υπεύθυνος φυσικού τμήματος : Παπαγεωργίου Δημήτρης, φυσικός,  απόφοιτος Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Υπεύθυνος μαθηματικού τμήματος : Τσεκούρας Παναγιώτης, μαθηματικός, απόφοιτος Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Υπεύθυνη χημικού τμήματος : Γεροκούδη Βάσω, χημικός, απόφοιτη Πανεπιστημίου Πάτρας.
Υπεύθυνη φιλολογικού τμήματος : Βούλγαρη Μυρτώ, φιλόλογος, απόφοιτη Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, M.Sc. Ειδικής Αγωγής (Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο) με ειδίκευση στην εκπαίδευση ατόμων με προβλήματα προφορικού και γραπτού λόγου.
Υπεύθυνη τμήματος πληροφορικής: Βελαώρα Χρύσα, πληροφορικός, απόφοιτη Πανεπιστημίου Μακεδονίας, M.Sc. Πληροφορικής και Υπολογιστικής Βιοϊατρικής (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ) με ειδίκευση στην πληροφορική και τεχνολογία πληροφοριών και επικοινωνιών (ΤΠΕ) στην εκπαίδευση, υποψήφια διδάκτωρ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Υπεύθυνος οικονομικού τμήματος : Σούλιας Ηλίας, οικονομολόγος, απόφοιτος Πανεπιστημίου Portsmouth και Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!!!
Ωράριο εγγραφών:
Καθημερινά 9:00 – 13:00 & 18:00 – 20:00

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.