Αρχική Αθλητικά Λαμία: Το Lamia Night & Run 2019….ανανεώνεται και αλλάζει (Video)!

Λαμία: Το Lamia Night & Run 2019….ανανεώνεται και αλλάζει (Video)!

Το Lamia Night & Run έρχεται το 2019 με πολλές αλλαγές.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 04 Μαΐου 2019 και ώρα  19:30 στην Πλατεία Ελευθερίας στην Λαμία.

Η διαδρομή των  10 χιλιομέτρων γίνεται πολύ πιο γρήγορη, καθώς δεν εντάσσεται σε αυτή το βόρειο τμήμα της πόλης με τις ανηφόρες και κατηφόρες, αντίθετα επικεντρώνεται στα κεντρικά και νότια της πόλης με ομαλές κλίσεις, ενώ τα περισσότερα χιλιόμετρα είναι σε επίπεδη διαδρομή και κατηφορικά.

Όλα τα χιλιόμετρα είναι μέσα στον αστικό ιστό της πόλης και σε τμήματα ποδηλατόδρομου. Αυτό κάνει τη διαδρομή πιο ασφαλή και πιο ελκυστική.

Οι αθλητές διανύουν την καθορισμένη κυκλική απόσταση των 5 χλμ. δύο φορές (2χ5.000μ) και έτσι ολοκληρώνουν τη διαδρομή των 10 χλμ.

Το 5ο χιλιόμετρο βρίσκεται στο χώρο εκκίνησης στην Πλατεία Ελευθερίας. Η εκκίνηση και ο τερματισμός γίνεται στην Πλατεία Ελευθερίας.

Επίσης, ο μικρός αγώνας των 4,5 χιλιομέτρων μικραίνει σε απόσταση, εφόσον γίνεται 2,6 χιλιόμετρα και δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους πολίτες όλων των ηλικιών να συμμετέχουν με ασφάλεια σε μία γιορτή του αθλητισμού.

Παραμένει η σκυταλοδρομία των 2 Χ 5.000μ και ο αγώνας δρόμου για ΑμΕΑ.

Επανέρχεται το Speed Night Run, αγώνας δρόμου για μαθητές και αθλητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου με ημερομηνία διεξαγωγής στις 11 Μαΐου 2019 στο νέο στάδιο Καμαρίτσα.

Τις επόμενες ημέρες  θα ανακοινωθεί και ένας άλλος αγώνας που αφορά elite αθλητές και μάλιστα θα είναι η πρώτη φορά που διεξάγεται εκτός σταδίων στην Ελλάδα.

Αλλαγές θα υπάρξουν επίσης και στα μπλουζάκια των 10 χιλιομέτρων.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προκήρυξη του αγώνα και αλλαγές στο www.lamiarunfestival.gr

Δείτε video από το προηγούμενο Lamia Night & Run:

 

Tο Lamia Night & Run είναι μια διοργάνωση, ως δέσμη δρομικών και λοιπών δραστηριοτήτων, που έχει θέσει υψηλά τον πήχη, και αυτό καταδεικνύεται και από τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.

Το Lamia Night & Run δεν είναι μόνο ένας αγώνας…

Σας καλούμε να έρθετε στην πόλη της Λαμίας, διότι πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει μια βιωματική εμπειρία για όσους επισκεφτούν τη πόλη της Λαμίας στις 04 Μαΐου. Με το να συμμετέχει κανείς σε έναν από τους αγώνες μας, του LN&R, θα έχει την ευκαιρία να αντιληφθεί και να συναισθανθεί ότι τοποθετείται στο κέντρο πάντα ο άνθρωπος!

Σας καλούμε λοιπόν όλους ανεξαιρέτως να συμμετάσχετε στην μοναδική αυτή εμπειρία γιορτής και προσωπικής περισυλλογής.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.