Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Τον τσίμπησε Οχιά – Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λαμίας (βίντεο-φωτό)

Σοβαρό περιστατικό με δάγκωμα φιδιού σε συμπολίτη μας είχαμε πριν τρεις μέρες στη Λαμία.

 

O Σάκης Αθανασίου γνωστός λάτρης των μεγάλων αποστάσεων αλλά και του ορειβατικού τρεξίματος, ενώ έχει “οργώσει” βουνά και λαγκάδια χωρίς να τον έχει τσιμπήσει ποτέ φίδι, μια οχιά τον περίμενε καθώς πήγε για… καφέ!!!

Οπως βλέπετε και στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί τσιμπήθηκε από δηλητηριώδη οχιά στο χέρι  ενώ πήγε να πιεί νερό απο βρύση και διακομίστηκε στο  Νοσοκομείο Λαμίας. Το περιστατικό ήταν ιδιαίτερα σοβαρό, καθώς όπως βλέπετε το δηλητήριο έφτασε μέχρι και τον αγκώνα μέσα σε λίγες ώρες. Αυτή τη στιγμή η κατάσταση του έχει βελτιωθεί και είναι σταθερή.

Εφιστάτε η προσοχή στους πολίτες, καθώς στην περιοχή υπάρχουν δηλητηριώδη φίδια, το τσίμπημα των οποίων μπορεί ακόμα και να κοστίσει μία ανθρώπινη ζωή

Αξίζει να δούμε το θάρρος του Σάκη και κυρίως να ακούσουμε τις συμβουλές του!
Περαστικά φίλε!

 

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ