Αρχική Βιβλίο Λαμία: Ζήστε την εμπειρία της πρωτιάς και της διάκρισης στα Φροντιστήρια Γατσινάρης

Λαμία: Ζήστε την εμπειρία της πρωτιάς και της διάκρισης στα Φροντιστήρια Γατσινάρης

Σταθερά πρώτοι, άξια πρώτοι!

 

Για μια ακόμη χρονιά τα Φροντιστήρια Γατσινάρης αποδεικνύουν τη σταθερή και άξια πρωτιά τους στο χώρο της εκπαίδευσης στη Λαμία, καθώς με την πολυετή διδακτική εμπειρία, το έμπειρο και επαρκώς καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό, τις καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας, τη σημαντική διδακτική προσφορά κι το φιλικό κλίμα αποτελεί την πλέον σίγουρη, υπεύθυνη και αξιόπιστη επιλογή της πόλης, για όσους δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν την επιτυχία τους.

Αυτό όμως που κάνει τη φετινή χρονιά να ξεχωρίζει και υπόσχεται πολλές επιτυχίες είναι η έκδοση ενός ακόμη άρτιου σχολικού βοηθήματος με την υπογραφή του Μαθηματικού Βασίλη Γατσινάρη, ενός πολύτιμου βοηθήματος, που προσαρμοσμένο στα σύγχρονα πρότυπα των εξετάσεων που απαιτούν καλή γνώση των Μαθηματικών σε όλες τις τάξεις του Λυκείου, έρχεται να συμπληρώσει το σχολικό εγχειρίδιο και να διασφαλίσει την επιτυχία κάθε υποψηφίου στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Όπως άλλωστε και ο ίδιος συνηθίζει να λέει: «Στόχος μου είναι να αναδείξω τις ικανότητες των μαθητών μου στις εξετάσεις εκμηδενίζοντας τον παράγοντα τύχη!»

Το βιβλίο έρχεται να προστεθεί στο ήδη μεγάλο αριθμό βιβλίων που έχει εκδόσει ο κ. Γατσινάρης, τα οποία γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, καθώς δεκάδες υποψήφιοι σε όλη την Ελλάδα αριστεύουν διαβάζοντάς τα. Αποτελεί καρπό της πολύχρονης ενασχόλησης του με τα Μαθηματικά και φιλοδοξεί να συμβάλλει στην επίτευξη μεγάλων επιτυχιών και άριστων επιδόσεων.

Το βιβλίο μόλις κυκλοφόρησε και διατίθεται στο βιβλιοπωλείο Βιβλιοαγορά Planus Μπέτσης, Λαμία, Κολοκοτρώνη 16.

Νιώστε για μια ακόμη χρονιά την εμπειρία της πρωτιάς και της διάκρισης στα Φροντιστήρια Γατσινάρης, Λαμία, Θεμιστοκλέους 15, (πλησίον πλ. Πάρκου)

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.