Αρχική Εργασία Λαμία: 244 νέες θέσεις εργασίας στο Δήμο Λαμιέων. ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ – ΜΟΛΙΣ...

Λαμία: 244 νέες θέσεις εργασίας στο Δήμο Λαμιέων. ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ – ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

Μία ανάσα φαίνεται να δίνεται στους ανέργους της Λαμίας με την ανακοίνωση του νέου προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ. Οι ειδικότητες πολλές! ΔΕ Βρεφονηπιοκόμων, ΔΕ Διοικητικού, ΠΕ Γυμναστής, ΠΕ Εικαστικών, ΥΕ Βοηθητικών Εργασιών Καθαριότητας.

Δείτε αναλυτικά τις ειδικότητες στον παρακάτω πίνακα.

Μόλις ανακοινώθηκαν οι Προσωρινοί Πίνακες Κατάταξης Ανέργων για 6.339 θέσεις εργασίας του «Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα, σε 34 Δήμους, θύλακες υψηλής ανεργίας-Α’ κύκλος.

Τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων των παραπάνω Πινάκων μπορούν να υποβληθούν εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη της έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων, δηλαδή από την 15-11-2016 και ώρα 10η πρωινή έως και την 17-11-2016 και ώρα 12η μεσημβινή, αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο από τους πιστοποιημένους χρήστες της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού, με τη χρήση των κωδικών πρόσβασης.

Οι ενιστάμενοι υποβάλλουν τα τυχόν απαραίτητα δικαιολογητικά είτε α) ηλεκτρονικά, επισυνάπτοντάς τα κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής ένστασης είτε β) καταθέτοντάς τα στα αρμόδια ΚΠΑ2 μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της 17-11-2016 προκειμένου να επισυναφθούν από τους αρμόδιους υπαλλήλους των ΚΠΑ2 στην ηλεκτρονική ένστασή τους, συνοδευόμενα από τυχόν σημειώσεις της αρμόδιας Υπηρεσίας (ΚΠΑ2), σύμφωνα με την οριζόμενη διαδικασία στη Δημόσια Πρόσκληση Νο 10/2016.

Δείτε τους πίνακες :

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!

ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα για 10.000 ανέργους, 30 – 49 ετών, τον Νοέμβριο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.