Αρχική Τοπικά Λαμία: Σήμερα συνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου – Δείτε τα θέματα προς...

Λαμία: Σήμερα συνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου – Δείτε τα θέματα προς συζήτηση

Ανοιχτή πρόσκληση στη συνεδρίαση της Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου 2019

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας προσκαλεί τα μέλη του, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου  να παρευρεθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Όθωνος 3, την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019  και ώρα 18:00 με θέματα:

1)       Έγκριση των Πρακτικών της με αρ. 5/23-9-2019 συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου.

2)       Έγκριση του Π/Υ οικονομικού έτους 2020 του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας και των σχετικών εκθέσεων: α) του κ. Οικονομικού Επόπτη για την αιτιολόγηση των τυχόν υπερβάσεων άνω του 5% από τα προϋπολογισθέντα κατά το προηγούμενο οικ. έτος 2019 έσοδα ή έξοδα και β) της Δ.Ε. για τον προγραμματισμό των δράσεων του Επιμελητηρίου κατά το έτος 2020. (εισηγητής  κ. Ρίζος)

3)       Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του από 12-11-2019 αιτήματος του Εμπορικού Συλλόγου Αταλάντης για οικονομική ενίσχυση. (εισηγητής  κ. Ρίζος)

4)       Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του από 29-11-2019 αιτήματος του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας για οικονομική ενίσχυση. (εισηγητής  κ. Ρίζος)

5)       Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος του Εμπορικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Σπερχειάδας με θέμα: «Συνδιοργάνωση αγοράς τοπικών προϊόντων Δυτικής Φθιώτιδας». (εισηγητής  κ. Ρίζος)

6)       Συζήτηση και λήψη απόφασης για την ανανέωση των κάτωθι συμβάσεων προμήθειας ανεξάρτητων υπηρεσιών που έχει συνάψει το Επιμελητήριό μας και οι οποίες λήγουν την 31-12-2019 : α) με τον κ. Ζάρδα Γεώργιο του Ιωάννη για την παροχή υπηρεσιών συμβούλου πληροφορικής,  β) με τον κ. Παπαβασιλείου Χριστόφορο του Ευθυμίου για την παροχή υπηρεσιών συμβούλου προγραμμάτων και της Διοίκησης του Επιμελητηρίου μας,  γ) με τον Οικονομολόγο – Λογιστή κ. Αλεξόπουλο για την λογιστική – φορολογική λειτουργία και παρακολούθηση του Επιμελητηρίου μας και δ) με τον Δικηγόρο Λαμίας κ. Σκλαβούνο για την παροχή υπηρεσιών Νομικού Συμβούλου του Επιμελητηρίου μας. (εισηγητής  κ. Κυρίτσης)

7)       Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για το περιεχόμενο της με αρ. πρωτ. 394/11-11-2019  επιστολής της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Φθιώτιδας. (εισηγητής  κ. Κυρίτσης)

8)       Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για το σχεδιαζόμενο Εκθεσιακό πλάνο 2020 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την συμμετοχή του Επιμελητηρίου μας με περίπτερο στην Έκθεση Τροφίμων και ποτών “FOODEXPOGREECE” που προγραμματίζεται να διοργανωθεί το χρονικό διάστημα 7-9 Μαρτίου 2020 στο Metropolitanexpoτης Αθήνας. (εισηγητής  κ. Σανίδας)

9)       Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για την έγκριση της 1ης Τροποποίησης του Π/Υ του Επιμελητηρίου μας έτους 2019. (εισηγητής  κ. Ρίζος)

10)    Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για τα όσα συζητήθηκαν στην Γ.Σ. της ΚΕΕ. (εισηγητής κ. Αρβανίτης)

11)    Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.