Σάββατο, 22 Μαρτίου, 2025

Με Μάλαμα και Παπακωσταντίνου ξεκινά το φετινό Φεστιβάλ Οίτης στα Λελέικα Υπάτης

Μόλις ανακοινώθηκε από την εταιρία παραγωγής τους, ότι ο Σωκράτης Μάλαμας μαζί με τον Θανάση Παπακωσταντίνου θα έρθουν στο 12ο Φεστιβάλ Οίτης την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Εδώ και 12 χρόνια ο Τόπος Τεχνών «Χώρα» φιλοξενεί το μεγαλύτερο φεστιβάλ της περιοχής μας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεά Ελλάδας και τον Δήμο Λαμιέων.

Το Φεστιβάλ Οίτης περιλαμβάνει θεατρικές, χορευτικές, μουσικές παραστάσεις, εικαστικά, σεμινάρια, διαγωνισμούς, συμπόσια κ.α. Παράλληλα, διοργανώνει πλήθος άλλων εκδηλώσεων σε συνεργασία με διάφορους έγκριτους θεσμούς απ’ όλο το κοινωνικό φάσμα που στόχο έχουν την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την ουσιαστική παρέμβαση σε κοινωνικά ζητήματα της καθημερινότητας.

Συναυλίες με αγαπημένους τραγουδιστές, θέατρα για μικρούς και μεγάλους, αφιερώματα, εκθέσεις, κινηματογράφος αλλά και εκπαιδευτικά προγράμματα συμπεριλαμβάνονται στις πάνω από 50 εκδηλώσεις του φετινού καλοκαιριού στο Φεστιβάλ Οίτης

Στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Οίτης, στο www.xwra.gr , θα μπορεί να βλέπει κανείς όλα όσα θα συμβούν στο 12ο Φεστιβάλ Οίτης το καλοκαίρι του 2018….

Το MAG24 και φέτος ως χορηγός επικοινωνίας θα σας ενημερώνει συνεχώς…Καλό μας καλοκαίρι

Φεστιβάλ Οίτης

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ