Αρχική Πολιτική Λαμία: Αφιερωμένη στις γυναίκες η συγκέντρωση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Μάριου Παπαθανασίου(ΦΩΤΟ)

Λαμία: Αφιερωμένη στις γυναίκες η συγκέντρωση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Μάριου Παπαθανασίου(ΦΩΤΟ)

Ο δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω Μάριος Αθ. Παπαθανασίου είναι  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Υπάτης με τον συνδυασμό «Περήφανη Πόλη» του Θύμιου Καραΐσκου

Με πρωτοφανή επιτυχία και ενθουσιασμό, κατά γενική ομολογία, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαΐου, η προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου του Δήμου Λαμιέων (δημοτική ενότητα Υπάτης) με το συνδυασμό του Θύμιου Καραΐσκου, Μάριου Παπαθανασίου.

Ήταν μια ημέρα και μια συγκέντρωση που, όπως τόνισε και ο ίδιος ο υποψήφιος, ήταν πρωτίστως αφιερωμένη στη γυναίκα, την εργαζόμενη, την νοικοκυρά, την σύζυγο, την μητέρα, την κινητήρια δύναμη του Δήμου και της οικογένειας.

Στην επιτυχημένη εκδήλωση παρευρέθησαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμίας κ. Θύμιος Καραΐσκος καθώς και πλήθος γυναικών, που περίμενε να δει, να συνομιλήσει με τον Μάριο Παπαθανασίου και να ακούσει τις απόψεις του για τα προβλήματα και το μέλλον του Δήμου

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε στις παρευρισκόμενες γυναίκες ο Μάριος Παπαθανασίου επισήμανε τον ρόλο των γυναικών στον Δήμο Λαμίας που οραματίζεται, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού «ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ» του Θύμιου Καραΐσκου αλλά και στα σχέδια πνοής για τα επόμενα χρόνια.

Ήταν μια διαφορετική πολιτική συγκέντρωση με αναφορά στο μέλλον, χωρίς ξύλινο πολιτικό λόγο, με νέες ιδέες και προτάσεις για το μέλλον του Δήμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.