Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

MasterChef 7: Συγκλόνισε ο Αιμίλιος – “Το έπαθλο είναι για την εγχείρηση φυλομετάβασης”

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο των auditions του MasterChef 7, παρακολουθήσαμε την προσπάθεια του 27χρονου Αιμίλιου, ο οποίος δήλωσε πως έχει ως στόχο να κερδίσει τον διαγωνισμό μαγειρικής, ώστε με το χρηματικό έπαθλο να προβεί σε επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου.

 

Ο Αιμίλιος από την Αγία Νάπα μαγείρεψε στο MasterChef και μίλησε για το bullying που έχει δεχθεί στη ζωή του, το οποίο τον ανάγκασε να εγκαταλείψει την μαγειρική.

Ο παίκτης ανέφερε πως είναι σε διαδικασία φυλομετάβασης, λέγοντας πως αν κερδίσει τον διαγωνισμό, θα τον βοηθήσει με τα έξοδα της εγχείρησης.

«Είναι η μη σεξουαλική αποδοχή. Είμαι τρανς και με αποκαλούσαν με το όνομα της ταυτότητας κυρίως ή πολλές φορές το έκαναν σκόπιμα. Κάποιοι δεν το αντιλαμβάνονται και δεν το δέχονται για διάφορους λόγους. Το να το συνειδητοποιήσω εγώ ήταν πανεύκολο. Το να το μεταδώσω, να το πω και να το δείξω ήταν το δύσκολο. Τώρα να είσαι κάπου που δεν νιώθεις άνετα και να καταπιέζεις μια ζωή τον εαυτό σου για να είναι ο οποιοσδήποτε εντάξει; Καταπιέζεις εσένα. Αν ζεις μια ζωή για να είναι οι άλλοι χαρούμενοι, τι την ζεις;», είπε αρχικά ο Αιμίλιος.

«Ξεκίνησα την φυλομετάβαση τον Αύγουστο και πρέπει να παρακολουθείς ταυτόχρονα πολλούς γιατρούς… Δεν είμαι για να είμαι αυτό. Μπορώ να είμαι ο εαυτός μου σε άλλο σώμα. Το μέσα είναι το ίδιο. Το χρηματικό έπαθλο είναι στην ουσία το ποσό της μεγάλης εγχείρησης. Στην ουσία η εγχείρηση θα μου χαρίσει αυτό που δεν μου χάρισε η γέννησή μου. Αν σε όλη σου την ζωή πρέπει να είσαι δυνατός και δεν μπορείς να έχεις άλλη επιλογή, το να έρθει η στιγμή που θα είσαι ευάλωτος είναι πάτημα. Δεν πρέπει. Γιατί να επιτρέψω σε κάποιον να με κάνει να πονώ», πρόσθεσε ο Αιμίλιος.

Ο νεαρός κατάφερε να συγκινήσει τους κριτές, ενώ έλαβε μία ακόμη ευκαιρία να μαγειρέψει.

MasterChef 7: Η audition του Αιμίλιου

πηγή News247.gr


Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ