Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

«Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη» για 260 οικογένειες μέσα στην Λαμία

 

Η συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και τον Όμιλο «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» συνεχίζει για Τρίτη συνεχόμενη χρονικά να στηρίζει ευπαθείς ομάδες πληθυσμού αυτή τη φορά στην πόλη της Λαμίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, με τους συνεργάτες του από το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως  Πρωτ. π. Παναγιώτη Σερέτη και Πρωτ. π. Δημήτριο Νασόπουλο και μαζί με τους Προέδρους των Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων της πόλεως Λαμίας,  διένειμαν 16.640 έτοιμα γεύματα σε 260 οικογένειες στην πόλη της Λαμίας, υλοποιώντας το πρόγραμμα «Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη».

Την διανομή πραγματοποίησε σε διάφορα σημεία από το δίκτυο διανομής της Μητροπόλεως ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της δράσης, σε δήλωση του προς τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως (89,4 Fm), χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Ευχαριστώ την Αποστολή και τον όμιλο Μασούτης, που και την φετινή χρονιά θα στηρίξουν ευάλωτες ομάδες πληθυσμού στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας μέσα από τις κοινωνικοπρονοιακές δράσεις της Μητροπόλεως μας και του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου μας. Η Εκκλησία μας και στην δύσκολη χρονιά, που έρχεται μπροστά μας, θα αξιοποιήσει κάθε δυνατότητα, για να στηρίξει την κοινωνία μας, που δοκιμάζεται τόσο σκληρά επί τόσα πολλά χρόνια».

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

 

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ