Αρχική Only For Man Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι άνδρες κατά τη διάρκεια του σεξ

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι άνδρες κατά τη διάρκεια του σεξ

ζευγαρι

Μια μελέτη ήρθε για να ρίξει φως σε ένα από τα χειρότερα πράγματα που κάνουν οι άνδρες στο κρεβάτι και οι γυναίκες στην κυριολεξία το μισούν.

Σε έκθεση με τίτλο «Πώς λειτουργούν οι γυναικείοι οργασμοί σε σχέση με την ανδρική υπεροψία» αποκαλύπτεται το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι άνδρες κατά τη διάρκεια του σεξ ή και μετά από αυτό.

Όπως αναφέρει το New York Post, επικαλούμενο την εν λόγω έρευνα, οι άνδρες μπορούν να επισκιάσουν πραγματικά τη μεγάλη στιγμή μίας γυναίκας – τον οργασμό της με άλλα λόγια – όταν υπερηφανεύονται υπερβολικά για τις επιδόσεις τους και διογκώνουν το «Εγώ» τους.

Σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sex Research, η πλειοψηφία των ανδρών είναι καλή στο κρεβάτι.

Και όμως οι περισσότεροι από αυτούς αποδεικνύεται ότι μπορούν να καταστρέψουν τα πάντα από τη μία στιγμή στην άλλη αν έχουν υπερβολική έπαρση για τις δικές τους επιδόσεις σε σχέση με τον οργασμό της γυναίκας.

Στη μελέτη κλήθηκαν να συμμετάσχουν περισσότεροι από 810 άνδρες από τους οποίους ζητήθηκε να απαντήσουν πως αξιολογούν τις σεξουαλικές τους συνήθειες και πώς αισθάνονται με τον γυναικείο οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ.

Αποδείχθηκε ότι οι περισσότεροι από αυτούς ανησυχούν περισσότερο για το δικό τους ανδρισμό και την αυτο-αξία τους όσον αφορά στις επιδόσεις τους στην κρεβατοκάμαρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.