Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ένα PlayStation 5 γρήγορα και εύκολα!!!

Ακόμη ένας μεγάλος διαγωνισμός από το MAG24 που μπορούν να συμμετέχουν όλοι από όλη την Ελλάδα χωρίς κανένα κόστος!!!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί, κάντε τις δυο απλές κινήσεις και ίσως είστε εσείς ο μεγάλος νικητής που τις μέρες των γιορτών θα παίζει με τους φίλους το στο PLAYSTATION 5

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε λίγο πιο νωρίς στο MAG24 και με μόνη του επιθυμία να δώσουμε

 

 

Για να πάρετε μέρος στον Διαγωνισμό θα πρέπει να:

-Κάνετε μια εγγραφή στο κανάλι του Mag24 στο youtube

-Να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από το βίντεο του διαγωνισμού & γράψτε το Instagram ή/και το Facebook Username σας.

Εμείς στο MAG24 ακούμε CULTradio 99,8fm και σε όλο το κόσμο www.cultradio.gr με 24ωρη μουσική χωρίς σχεδόν καθόλου διαφημίσεις ( πατήστε ΕΔΩ και ακούστε live)

 

 

Μπορείτε επίσης να διεκδικήσετε τα πλούσια δώρα μας και στον ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ μας στο INSTAGRAM του MAG24

Χριστούγεννα ήρθαν πάλι και φέρνουν μαζί και φέτος τον μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό του MAG24 με πολλά και πλούσια δώρα!

 

Μπείτε στο Instagram, επιλέξτε το δώρο ή τα δώρα που θα θέλατε να κερδίσετε και πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του MAG24!

Ανάμεσα στα δώρα θα βρείτε Playstation 5, IPhone 15, Drone, Air Fryer, Tablet, Ηλεκτρική Σκούπα, Smartwatch, παιχνίδια και δώρα για τα παιδιά και πολλά δώρα από αγαπημένα καταστήματα όπως το Hondos Center, το Φαρμακείο Μαίρη Δημότση, το My Home Way, το κατάστημα οπτικών Ανδρεαδέλλης, το Βιβλιοπωλείο Σοφιανός, την Παιδική Χαρά, το πολυκατάστημα Πολιτικός, το Traffic Shop, την κάβα Κελάρι και άλλα πολλά!

Κάθε μέρα δύο διαφορετικά δώρα σας περιμένουν!

Πατήστε πάνω στη/ις φωτογραφία/ες με το δώρο/α που σας ενδιαφέρει/ουν για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό!

Αναλυτικά τα δώρα μας:

Σε συνεργασία με την @nova.lamia (Ρήγα Φεραίου 32, Λαμία) κάνουμε δώρο σε 1 τυχερό ή 1 τυχερή ένα IPhone 15. Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό:

 

Σε συνεργασία με το Βιβλιοπωλείο Σοφιανός Pen & Paper @sofianos_pen_and_paper κάνουμε δώρο σε 2 τυχερούς/ες από μια δωροεπιταγή των 50€ στον καθένα. Κάντε κλικ στην εικόνα για να τις διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό: 

Το MAG24 κάνει δώρο σε 1 τυχερό/η ένα Air Fryer. Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό: 

Το MAG24 σε συνεργασία με τον Πολιτικό @politikosofficial κάνει δώρο σε 1 τυχερό/ή μια δωροεπιταγή των 120€. Κάντε κλικ στην εικόνα για να την διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό: 

Το MAG24 κάνει δώρο σε έναν τυχερό/ή ένα clever drone v2. Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό: 

Το MAG24 σε συνεργασία με την @paidiki.xara κάνει δώρο σε 2 τυχερούς/ες από 1 δωροεπιταγή των 50€ στον καθένα. Κάντε κλικ στην εικόνα για να τις διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό: 

Σε συνεργασία με το @lemon_baby_boutique κάνουμε δώρο σε 1 τυχερό/ή ένα παιδικό καρότσι Bebe Stars Adam Καρότσι Μπαστούνι 6.7kg κατάλληλο για νεογέννητο. Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό: 

Το MAG24 σε συνεργασία με την @kavakelari.gr κάνει δώρο σε 5 τυχερούς/ες από 1 συσκευασία δώρου με κρασιά στον καθένα. Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό: 

Το MAG24 κάνει δώρο σε 1 τυχερο/η μια ρομποτική σκούπα της Rofhaus! Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό: 

Το MAG24 σε συνεργασία με τον @andreadellisoptics κάνει δώρο σε 1 τυχερο/η ένα Alexander McQueen γυαλιά αξίας 200€!Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό: 

Το MAG24 σε συνεργασία με το κατάστημα @viviandimotsi Βίβιαν Δημοτση-My home way κάνει δώρο σε 1 τυχερο/η ένα σετ ριχτάρια floppy! Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό: 

Το MAG24 κάνει δώρο σε 1 τυχερο/η ένα Tablet!Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό:

Το MAG24 σε συνεργασία με το @queen_accessories_lamia κάνει δώρο σε 1 τυχερό/η ένα γυναικείο σακίδιο πλάτης!Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό:

Το MAG24 σε συνεργασία με το @tollwear.gr κάνει δώρο σε 2 τυχερούς/ες από μια δωροεπιταγή αξίας 50€!Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό:

Το MAG24 κάνει δώρο σε 4 τυχερούς/ες από ένα smart bracelet!Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό:

Το MAG24 σε συνεργασία με το @kreata_alfa κάνει δώρο σε 4 τυχερούς/ες από μια δωροεπιταγή των 50€ στον καθένα!Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό:

Το MAG24 σε συνεργασία με το @trafficshop.gr κάνει δώρο σε 3 τυχερούς/ες από μια Δωροεπιταγή των 50€ για τις αγορές σας από το κατάστημα!Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό:

Το MAG24 σε συνεργασία με τον @mpetsis_andreas και το @bookstime.gr κάνει δώρο σε 5 τυχερούς/ες από μια δωροεπιταγή των 20€ στον καθένα!Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό:

Το MAG24 κάνει δώρο σε 2 τυχερούς/ες από ένα κινητό. Η πρώτη συσκευή είναι το Samsung A14 και το δεύτερο το Samsung A04s!Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό:

Το MAG24 σε συνεργασία με το @farmakeio.mairi.dimotsi κάνει δώρο σε 3 τυχερούς/ες από μια δωροεπιταγή των 50€!Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό:

Το MAG24 σε συνεργασία με το @hondoscenterlamia σας κάνουν δώρο 2 δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ έκαστη, 1 δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ απο το τμήμα των εσωρούχων και 1 δωροεπιταγή αξίας 50 Ευρώ από το τμήμα των καλλυντικών!Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό:

Το MAG24 κάνει δώρο σε 4 τυχερούς/ες από ένα writing tablet!Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό:

Το MAG24 σε συνεργασία με το @giannakouras_shoes κάνει δώρο σε 3 τυχερούς/ες από μια δωροεπιταγή των 50€ στον καθένα!Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό:

Το MAG24 σε συνεργασία με το @zaxaroplasteio_loukas κάνει δώρο σε 3 τυχερούς/ες από μια βασιλόπιτα στον καθένα!Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό:

Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτο δελτίου επιδείνωσης καιρού: Πού θα «πέσουν» βροχές και καταιγίδες

Αναμένονται βροχές, καταιγίδες, ισχυροί άνεμοι και ακόμα και χαλαζοπτώσεις από το βράδυ της Κυριακής (25/2) σε μεγάλο μέρος της χώρας, σύμφωνα με το επικαιροποιημένο...

Διαψεύδει ο Παπαϊωάννου για Βόκολο: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα, τον θέλω στη Λαμία και τη νέα χρονιά»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα επικρατούσε δυσαρέσκεια στη διοίκηση της Λαμίας για τον Λεωνίδα Βόκολο, μετά την αποκάλυψή του, σχετικά με το μέλλον του Σωτήρη Τσιλούλη. Ως...

Πέντε υπέροχες χορωδίες μάς χάρισαν ένα μαγικό μουσικό ταξίδι! Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

  Ο Σύλλογος Επτανησίων Φθιώτιδας, διοργάνωσε ακόμη μία υπέροχη χορωδιακή συνάντηση το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας! Στην 9η Χορωδιακή Συνάντηση, χορωδίες...

Λαμία: Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Βόκολου;

Αβέβαιο είναι το μέλλον του προπονητή της Λαμίας, Λεωνίδα Βόκολου, μετά την αποκάλυψη που έκανε στην συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε το παιχνίδι με την...