Αρχική Τοπικά Μία εβδομάδα μετά τις πλημμύρες σε Ζηλευτό και Λειανοκλάδι: Νέες ΕΙΚΟΝΕΣ από...

Μία εβδομάδα μετά τις πλημμύρες σε Ζηλευτό και Λειανοκλάδι: Νέες ΕΙΚΟΝΕΣ από τις καταστροφές

Οι κάτοικοι στις δύο περιοχές που δέχτηκαν το μεγαλύτερο πλήγμα από τον Ιανό κοντά στη Λαμία, 7 ημέρες μετά , προσπαθούν ακόμα να καθαρίσουν τις λάσπες και να βάλουν σε κάποια τάξη τις περιουσίες τους

Σε ένα οδοιπορικό του MAG24 γύρω από το Ζηλευτό και το Λειανοκλάδι , η κάμερα καταγράφει εικόνες  αποκαρδιωτικές ακόμα και μια εβδομάδα μετά …Τόνοι λάσπης, νερό, πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα, κατεστραμμένα αυτοκίνητα, καλλιέργειες που θάφτηκαν κάτω από τα νερά, νεκρά ζώα, δρόμοι και γέφυρες που υποχώρησαν από τη διάβρωση του εδάφους και τις κατολισθήσεις.
Απεγνωσμένος ο κόσμος από τις καταστροφές του ΙΑΝΟΥ:

 Εντυπωσιακή η δύναμη του νερού
Μπάλες άχυρου, νεκρά ζώα , αντικείμενα από σπίτια και αποθήκες αποκαλύπτονται τώρα μέσα από τη λάσπη, σε διάφορα σημεία.
Το νερό έφτανε τα 6μέτρα ύψος σε κάποια σημεία, λέει κάτοικος της περιοχής
Χαρακτηριστικό της ορμής του νερού , το γεγονός ότι παρέσυρε βυτίο όγκου ενός τόνου για πάνω από 800μέτρα απόσταση!

 

Χαρακτηριστικό της ορμής του νερού , το γεγονός ότι παρέσυρε βυτίο όγκου ενός τόνου για πάνω από 800μέτρα απόσταση και σταμάτησε στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού της ΔΕΥΑΛ

Μια αγελάδα νεκρή μέσα στις λάσπες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.