Όλη η πόλη μια παρέα… Μπήκαμε κι εμείς στο ρυθμό…

 

Το 61ο Καρναβάλι Μακρακώμης ήρθε και για ακόμη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις και καθήλωσε όλους τους συμμετέχοντες και θεατές.

Ένα καρναβάλι που συγκέντρωσε χιλιάδες κόσμου από την ευρύτερη περιοχή, αλλά και από όλη την ΕλλάΔΑ. Για μια ακόμη χρονιά μεγάλα γκρουπ καρναβαλιστών και πλήθος εντυπωσιακών αρμάτων και οι  θρυλικοί, πλέον, «Ινδιάνοι», έδωσαν το στίγμα του 61ου Καρναβαλιού Μακρακώμης στη μεγάλη γιορτή της Δυτικής Φθιώτιδας, την οποία παρακολούθησαν περίπου 6000 κόσμου.

Οι φετινές συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο με τους καρναβαλιστές να ανέρχονται στους 1300!!!

Αν και το καρναβάλι ξεκίνησε στις 14.30 το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας εμείς ήμασταν από νωρίς το πρωί στην Μακρακώμη. Ήπιαμε τον καφέ μας με τους βραδινούς καρναβαλιστές, που εκείνη την ώρα πήγαιναν να ξεκουραστούν, για να επιστρέψουν δριμύτεροι, αλλά και με τους πολύ πρωινούς που έτρεχαν για τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Παιδικά χαμόγελα παντού σου φτιάχνουν την μέρα, στις αυλές των σπιτιών, στα στενά της πόλης μικροί μασκαράδες, ένας χαμός…Όλη η πόλη μια παρέα…Μια ηλιόλουστη μέρα, ανοιξιάτικη γεμάτη χρώματα, αρώματα και χαμόγελα με κομφετί την χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα του κόσμου.

 

Δείτε φωτογραφίες
Πηγή: Δημήτρης Μπρέκης