Αρχική Ελλάδα Μοριοδότηση στις επικείμενες προκηρύξεις Απριλίου

Μοριοδότηση στις επικείμενες προκηρύξεις Απριλίου

Εν αναμονή των προκηρύξεων για κάλυψη θέσεων εκπαιδευτών το κέντρο δια βίου μάθησης Easy Education (Κωδ. Αδείας από τον ΕΟΠΠΕΠ, φορέας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων: 192044348) διεξάγει νέο κύκλο σεμιναρίων 400 ωρών, με στόχο να παράσχουν στους υποψήφιους τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν σίγουρη επιπλέον μοριοδότηση.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση των σεμιναρίων, οι υποψήφιοι θα είναι σε θέση να πληρούν τα νέα κριτήρια αξιολόγησης και μοριοδότησης στις δομές εκπαίδευσης ενηλίκων, στο πεδίο των επιμορφώσεων.

Δηλώστε συμμετοχή στα νέα τμήματα που ξεκινούν στις 11 Νοεμβρίου 2019 και εξασφαλίστε τη μέγιστη και σίγουρη μοριοδότηση στις επικείμενες προκηρύξεις των ΔΙΕΚ και Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας για την κάλυψη θέσεων Διευθυντών-Υποδιευθυντών.

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Όσοι ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέχρι και 8 Νοεμβρίου 2019, εξασφαλίζουν ένταξη στο τμήμα με χαμηλά δίδακτρα (240 ευρώ).

ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ-ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΤΑ ΣΔΕ 

Οι  επιμορφώσεις μοριοδοτούνται ως εξής:

1) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ (400 ώρες) 
Η Βεβαίωση Επιμόρφωσης που θα λάβει ο εκπαιδευόμενος μετά την επιτυχή παρακολούθηση του Προγράμματος του δίνει (2) μόρια. Το σεμινάριο μοριοδοτεί και σε αντίστοιχες προκηρύξεις του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) για κάλυψη θέσεων από ωρομίσθιους και μόνιμους εκπαιδευτές, συμβούλους σταδιοδρομίας και συμβούλους ψυχολόγους  στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας.

2) ΑΡΧΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ (400 ώρες) 
Η Βεβαίωση Επιμόρφωσης αυτού του σεμιναρίου προσδίδει (2) μόρια στους κατόχους της σύμφωνα με τα αναρτημένα κριτήρια. Αξίζει να επισημανθεί ότι η παρακολούθηση του προγράμματος μοριοδοτεί σε όλες τις προκηρύξεις θέσεων δομών εκπαίδευσης ενηλίκων, δηλαδή σε δημόσια ΙΕΚ , ΚΔΒΜ, e-ΚΔΒΜ, IEK του ΟΑΕΔ και ΣΔΕ, τόσο στην κάλυψη θέσεων ωρομίσθιων εκπαιδευτών όσο και Διευθυντών-Υποδιευθυντών.

3) ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ
Η Βεβαίωση Επιμόρφωσης που θα λάβει ο εκπαιδευόμενος μετά την επιτυχή παρακολούθηση του Προγράμματος του δίνει (2) μόρια, δηλαδή πληροί τα αντίστοιχα κριτήρια.

Δηλώστε συμμετοχή στο νέα τμήματα που ξεκινούν στις 11 Νοεμβρίου 2019.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ – ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΤΑ Δ.ΙΕΚ

Οι επιμορφώσεις μοριοδοτούνται ως εξής:

1) ΘΕΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (400 ώρες) 
Η Βεβαίωση Επιμόρφωσης που θα λάβει ο εκπαιδευόμενος, μετά την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος, του δίνει (2) μόρια σε προκήρυξη που αφορά κάλυψη θέσεων Διευθυντών και Υποδιευθυντών σε Δ.ΙΕΚ, καθώς και σε προκηρύξεις του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) που αφορούν σε κάλυψη θέσεων ωρομίσθιων και μόνιμων εκπαιδευτών στα Δημόσια ΙΕΚ και στις σχολές ΟΑΕΔ. Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

2) ΑΡΧΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ (400 ώρες) 

Η Βεβαίωση Επιμόρφωσης αυτού του σεμιναρίου προσδίδει (2) μόρια στους κατόχους της. Αξίζει να επισημανθεί ότι η παρακολούθηση του προγράμματος μοριοδοτείται σε όλες τις προκηρύξεις θέσεων δομών εκπαίδευσης ενηλίκων, δηλαδή σε δημόσια ΙΕΚ , ΚΔΒΜ, e-ΚΔΒΜ, IEK του ΟΑΕΔ και ΣΔΕ, τόσο στην κάλυψη θέσεων ωρομίσθιων εκπαιδευτών όσο και Διευθυντών-Υποδιευθυντών. Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

3) ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (400 ώρες)

Η Βεβαίωση Επιμόρφωσης που θα λάβει ο εκπαιδευόμενος μετά την επιτυχή παρακολούθηση του Προγράμματος του δίνει (2) μόρια στις προκηρύξεις του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) και συγκεκριμένα στις προκηρύξεις για την επιλογή Διευθυντών – Υποδιευθυντών στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.), όμοια με τη διαδικασία αξιολόγησης στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.). Επίσης, το σεμινάριο συγκαταλέγεται στα κριτήρια μοριοδότησης των Υπευθύνων Εκπαίδευσης και των Επικεφαλής Υπευθύνων Εκπαίδευσης σε ΚΔΒΜ. Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

     Δηλώστε συμμετοχή στο νέα τμήματα που ξεκινούν στις 11 Νοεμβρίου  εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 23111 10186 (ώρες τηλεφωνικού κέντρου: 10.00-17.00 ΔευΠαρ) ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.easy-education.gr.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.