Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024

Μπαράζ κλοπών από μαθητές του δημοτικού – Συνελήφθησαν οι μητέρες τους

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς δυο γυναίκες, κατηγορούμενες για παραμέληση εποπτείας των ανηλίκων τέκνων τους
Παρά το νεαρό της ηλικίας τους, τέσσερα πιτσιρίκια μόλις 9, 11 και 12 χρόνων δρούσαν οργανωμένα και σαν… επαγγελματίες καθώς μέσα σε λίγη ώρα κατάφεραν και έκλεψαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις καταστήματα στην Πάτρα.

Όπως αναφέρει το tempo24.news, τα τρία αδέλφια ηλικίας 12, 11 και 9 χρόνων και ένας 11χρονος φίλος τους μπήκαν αρχικά σε ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, απασχόλησαν τη μοναδική εργαζόμενη και «βούτηξαν» το πορτοφόλι της που είχε μέσα 160 ευρώ. Στη συνέχεια μπήκαν και σε δεύτερο κατάστημα όπου, με τον ίδιο τρόπο, έκλεψαν 70 ευρώ από το ταμείο και τρία φορητά ηχεία συνολικής αξίας 64 ευρώ.

Στο πλαίσιο αναζητήσεων που ξεκίνησαν μετά τις καταγγελίες των θυμάτων, οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν αργά το βράδυ της Παρασκευής τον έναν ανήλικο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα από τα κλεμμένα ηχεία και αποδόθηκε στο κατάστημα.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας πέρασαν χειροπέδες στις δυο μητέρες των ανηλίκων δραστών και τις οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, που τους άσκησε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας των παιδιών τους, τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα λόγω της μικρής τους ηλικίας.


Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ