Αρχική Τοπικά Μπράλος: Ξεκίνησαν και πάλι τα δρομολόγια του τρένου στην ιστορική γραμμή

Μπράλος: Ξεκίνησαν και πάλι τα δρομολόγια του τρένου στην ιστορική γραμμή

Μετά την επιτυχημένη συντήρηση και τον έλεγχο του δικτύου, ο ΟΣΕ άρχισε ξανά τα δρομολόγια στην ιστορική παλαιά γραμμή του Μπράλου.

Κι ενώ η νέα, διπλή σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη, παρακάμπτει τον Μπράλο και την ευρύτερη περιοχή που είχε σταθμούς, ο Ο.Σ.Ε., τηρώντας τις δεσμεύσεις του απέναντι στις πρωτοβουλίες του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, διατηρεί την παλαιά σύνδεση προκειμένου να εξυπηρετήσει τους κατοίκους των χωριών και κωμοπόλεων.

Ήδη τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στην ιστορική παλαιά γραμμή του Μπράλου, ξεκίνησαν από την περασμένη Κυριακή 15 Ιουλίου, αφού ο Ο.Σ.Ε. ολοκλήρωσε με επιτυχία τη συντήρηση και τον έλεγχο του δικτύου.

Δρομολόγια τρένου

ΜΠΡΑΛΟΣ-ΑΘΗΝΑ:

1511 αναχώρηση 07.18 άφιξη 09.28

3521 αναχώρηση 17.11 άφιξη 19.21

ΑΘΗΝΑ – ΜΠΡΑΛΟΣ

3520 αναχώρηση 11.18 άφιξη 13.34

1510 αναχώρηση 19.17 άφιξη 21.34

Επίσης για τις Κυριακές θα πραγματοποιούνται μόνο τα δρομολόγια 3520 και 3521.

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο ΟΣΕ σε συνεργασία με το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών κάλυψε τη χρηματοδότηση της λεωφορειακής γραμμής που είχε δημιουργηθεί προσωρινά, με στόχο τη σύνδεση των Σ.Σ Αμφίκλειας, Λιλαίας και Μπράλου με τον κεντρικό Σιδηροδρομικό Άξονα.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.