Αρχική MAG24 TV MyLamia App: Τώρα η Λαμία έχει το δικό της application – Πώς...

MyLamia App: Τώρα η Λαμία έχει το δικό της application – Πώς θα λειτουργεί (Βίντεο)

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην έδρα του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας η παρουσίαση της ψηφιακής Κάρτας Δημότη myLamia, από το Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο και τους συνεργάτες του.

Ένα από τα βασικά εργαλεία οικοδόμησης ενός τοπικού συμφώνου εγγυημένης ποιότητας είναι η ψηφιακή Κάρτα Δημότη myLamia, που αποτελεί και προγραμματική δέσμευση της Δημοτικής Αρχής. Η ψηφιακή κάρτα είναι δωρεάν και παρέχεται στους επισκέπτες της πόλης ψηφιακά, μέσα από τη δικτυακή πύλη του Δήμου, του Επιμελητηρίου και των συνεργαζόμενων appstores.

Δείτε πρώτοι όλες τις τοπικές ειδήσεις του MAG24 στο VIBER

Αποτελεί ένα σύστημα επιβράβευσης της καταναλωτικής εμπιστοσύνης δίνοντας τη δυνατότητα αφενός στους χρήστες να εξυπηρετούνται από το δίκτυο των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων και αφετέρου στις επιχειρήσεις να παρέχουν προσφορές και εκπτώσεις. Ο Δήμος μας, από την πλευρά του, θα είναι σε θέση να παρέχει στοχευμένα μέτρα στήριξης στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν σ’ αυτή την προσπάθεια.

“Μια ξεχωριστή για την τεχνολογία ημέρα” χαρακτήρισε τη σημερινή ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος, καθώς πρόκειται για μια καινοτόμο δράση ενώ ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Θανάσης Κυρίτσης, τόνισε πως η δράση αυτή είναι προς όφελος τόσο των καταναλωτών όσο και των επιχειρήσεων της Λαμίας.

Δείτε τις δηλώσεις στο βίντεο:

 

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, δήλωσε σχετικά:   

«Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της πόλης βρίσκεται σε εξέλιξη. Μεθοδικά και στοχευμένα παρεμβαίνουμε στις λειτουργίες της πόλης διαμορφώνοντας το πλαίσιο μετάβασης στην ψηφιακή εποχή.

Ένα πλαίσιο συνεργασίας και εξωστρέφειας όπου η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας αποτελεί έναν από τους βασικότερους πυλώνες για την ανάπτυξη της πόλης μας.

Οι επιχειρήσεις είναι αυτές που δίνουν τον παλμό στην καθημερινή ζωή της πόλης, είναι ζωντανά κύτταρα μιας κοινωνίας που βλέπει το μέλλον της με προοπτική βιώσιμη, αναπτυξιακή.

Γι’ αυτό κι εμείς στεκόμαστε δίπλα στις επιχειρήσεις, έχουμε χρέος να τις στηρίξουμε, να ενισχύσουμε την τοπική επιχειρηματικότητα και το Brandname της περιοχής.

Η κάρτα Δημότη myLamia, είναι ένα ακόμη ψηφιακό εργαλείο που θέτουμε στη διάθεση πολιτών και επιχειρήσεων και τους καλούμε να το αξιοποιήσουν.

Άλλωστε, η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, προς όφελος των δημοτών, αποτελεί υποχρέωση μας και για το λόγο αυτό οι προσπάθειές μας θα συνεχίζονται αμείωτα, έχοντας ως κύριο στόχο τον πλήρη ψηφιακό μετασχηματισμό της πόλης, ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα εξυπηρέτησης πολιτών και επιχειρήσεων.……»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.