Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Ναύπλιο / Σαρωτική ήττα του υποψηφίου που πετούσε περιττώματα στον αντίπαλό του

Ο νέος δήμαρχος Ναυπλίου, Δημήτρης Ορφανός, συγκέντρωσε 63,51%, έναντι του 36,49% που κατάφερε να φτάσει ο αντίπαλός του
Όχι μόνο έχασε, αλλά κατακρημνίστηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλίου που πετούσε περιττώματα στο σπίτι του αντιπάλου του.

Βαριά ήττα υπέστη στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ο Δημήτρης Κωστούρος, ο οποίος είχε τραβήξει τα βλέμματα το προηγούμενο διάστημα επειδή κάθε βράδυ πήγαινε έξω από το σπίτι του αντιπάλου του, Δημήτρη Ορφανού και πετούσε σκουπίδια και περιττώματα.

 

Συγκεκριμένα, οι σακούλες περιείχαν γκαζάκια με εύφλεκτο υλικό, σκουπίδια καθημερινής χρήσης, χρησιμοποιημένα χαρτιά υγείας, ακαθαρσίες και περιττώματα ζώων.

Ο Δημήτρης Ορφανός, αποδέκτης των αηδιαστικών πρακτικών του Δημήτρη Κωστούρου, σημείωσε σήμερα την ανατροπή και επικράτησε επί του πρώτου, ενώ στον πρώτο γύρο ήρθε δεύτερος.

Μάλιστα, το ποσοστό υπέρ του συνδυασμού «Όραμα Δημιουργίας (Συνεργαζόμενη Παράταξη Ανάπλι Εμπρός», ήταν συντριπτικά μεγαλύτερο. Ο Δημήτρης Ορφανός συγκέντρωσε 63,51%, έναντι του 36,49% που κατάφερε να φτάσει ο αντίπαλός του.

Μεγάλη και θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στο νέο δήμαρχο Ναυπλιέων οι ψηφοφόροι του, με τον ίδιο να δηλώνει πως η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική για εκείνον και τον συνδυασμό του. Οι βλέψεις του είναι να μετατρέψει τον δήμο Ναυπλιέων σε «πρωτοπόρο» και «δήμο πρότυπο».

 

 

 

 


Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ