Αρχική Ελλάδα Νέα εργαλεία Διοίκησης, χρηματοδότησης & Ψηφιακού Μετασχηματισμού – Χθες ήταν επιλογή, σήμερα...

Νέα εργαλεία Διοίκησης, χρηματοδότησης & Ψηφιακού Μετασχηματισμού – Χθες ήταν επιλογή, σήμερα είναι ανάγκη!

Στο πλαίσιο της σύγχρονης κοινωνικο-οικονομικής  πραγματικότητας και σε έναν κόσμο διαρκώς μεταβαλλόμενο, η κατανόηση και η εξοικείωση του εκάστοτε πολίτη με την κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα, θα αποτελέσει το μέσο για την επαγγελματική αλλά και κοινωνική του ανέλιξη.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education, αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης του Υπ. Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων (κωδ. Αδείας 192044348) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 στο πλαίσιο του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης  του Πανεπιστημίου Αιγαίου, προσφέρουν τα ετήσια επιμορφωτικά προγράμματα Μεικτής Εκπαίδευσης με θέμα: ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ και ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ με έναρξη  μαθημάτων  τον Δεκέμβριο  του 2019 και λήξη τον Σεπτέμβριο του  2020.

Περίοδος αιτήσεων έως 14/12/2019

Έναρξη επόμενων τμημάτων: 16/12/2019

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

 

  1. “Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρησιακών Διαδικασιών” (450 ώρες)

Αν καταφέρει κάποιος να εξοικειωθεί με τον νέο ψηφιακό κόσμο, πριν αυτός αποτελέσει μια πραγματικότητα για τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, θα μπορεί να δουλέψει και να διαπρέψει σε κάθε δομή.

Λέξεις κλειδιά: 3Dprinting, Internet of Things, blockchain, operations management, machine learning

 

  1. Διοίκηση Επιχειρήσεων 

Αν κάποιος κατανοήσει τον τρόπο με τον οποίο διοικούνται οι σύγχρονες επιχειρήσεις, θα μπορέσει να αντιληφθεί τις ανάγκες τους κι έτσι να διεκδικήσει είτε μια καλύτερη θέση εργασίας, είτε να ενισχύσει την ήδη υπάρχουσα.

Λέξεις κλειδιά: Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων, Management, Εφοδιαστική Αλυσίδα, Πιστωτική πολιτική & Χρηματοδότηση

 

  1. Τραπεζική Διοίκηση

Αν κανείς γνωρίζει τη δομή και τη λειτουργία των τραπεζών αλλά και τον τρόπο που συναλλάσσονται με τους πελάτες τους, θα έχει αποκτήσει τη δυνατότητα να υποστηρίξει πιστωτικά κάθε επιχειρηματική κίνηση, δική του ή του εργοδότη του.

Λέξεις κλειδιά: Χρηματοοικονομικό σύστημα, Νομισματικό πλαίσιο, Ευρωζώνη, Ρυθμιστικό πλαίσιο τραπεζών & νομισματική πολιτική, fintech

 

Κάντε κλικ στους τίτλων των προγραμμάτων και μάθετε περισσότερα.

 

Περίοδος αιτήσεων έως 14/12/2019

Έναρξη επόμενων τμημάτων: 16/12/2019

Κλείστε μία θέση  στα νέα τμήματα που ξεκινούν άμεσα.

 

Πληροφορίες:
Τηλέφωνο (help desk 10:00πμ – 16:00μμ): 210 3003913 | Fax: 210 3005043
E-mail: info@diaviou-mathisi.gr | Web site: www.diaviou-mathisi.gr

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.