Αρχική Στερεά Ελλάδα Νέος Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας ο Ηλίας Σανίδας

Νέος Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας ο Ηλίας Σανίδας

Ο νυν πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηλίας Σανίδας τοποθετήθηκε στην Αντιπεριφέρεια Φθιώτιδας μετά από την παραίτηση του Θανάση Καρακάντζα

 

Ο ομολογουμένως πετυχημένος πρόεδρος του Συμβουλίου καλείται να αναλάβει το δύσκολο ρόλο της περιφέρειας στη Φθιώτιδα σε μια όχι και τόσο ευνοϊκή εποχή λόγο των πολλών (κυρίως οικονομικών ) προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε

Αυτό που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό είναι ποιος θα αναλάβει Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου στη θέση του Ηλία Σανίδα.

 

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, τη Λαμία το 1974. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.  Εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα και το 2004 ίδρυσα  την εταιρεία «Δυναμική Αναπτυξιακή» με σκοπό την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα. Είμαι παντρεμένος με την Νίκα Παναγιώτα και έχουμε ένα γιο τον Κωνσταντίνο.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξενικά σε μια αρκετά παραγωγική και δημιουργική περίοδο της ζωής μου. Το 2010 εκλέχτηκα Περιφερειακός Σύμβουλος στην πρώτη αιρετή περιφερειακή μου θητεία διατελώντας Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού Στερεάς Ελλάδας. Το 2014 επανεκλέχτηκα Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη και εν συνεχεία διετέλεσα Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού. Μέχρι σήμερα παραμένω μέλος στην επιτροπή Περιβάλλοντος της Στερεάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.