Αρχική Πολιτική Νίκος Κατσούλας: Είμαι υποψήφιος με την Κατερίνα Μπατζελή γιατί έχει άποψη και...

Νίκος Κατσούλας: Είμαι υποψήφιος με την Κατερίνα Μπατζελή γιατί έχει άποψη και σχέδιο για τα αγροτικά ζητήματα.

Ο Νικόλαος Χρ.Κατσούλας είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας με τον συνδυασμό «Πατρίδα μας η Στερεά» της Κατερίνας Μπατζελή

Γεννήθηκα το 1968 στη Λαμία και κατοικώ μόνιμα στο Σταυρό Λαμίας. Τελείωσα το 1ο ΕΠΑΛ Λαμίας στο τμήμα Φυτικής Παραγωγής. Είμαι παντρεμένος με τη Μαρία-Βικτωρία Ζαχαροπούλου, καθηγήτρια Αγγλικών, και μαζί έχουμε αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά. Την Ελευθερία, φοιτήτρια στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής Παν. Πατρών, τη Χριστίνα, φοιτήτρια Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Λάρισα) και το Χρήστο, μαθητή της Β’ Λυκείου στο 1ο Γενικό Λύκειο Λαμίας. Είμαι επαγγελματίας αγρότης με παραγωγή κτηνοτροφικών και διατροφικών προϊόντων. Είμαι επαγγελματίας κτηνοτρόφος & διατηρώ μια σύγχρονη μονάδα προβάτων γαλακτοπαραγωγής.
Η ενασχόληση μου με τα κοινά είναι:
Στα συνδικαλιστικά & συνεταιριστικά,
– Δύο θητείες ως μέλος του Δ.Σ. της Ομάδας Καπνοπαραγωγών ΕΑΣ Λαμίας με ενεργό δράση τόσο στην αποσύνδεση της επιδότησης του καπνού από την παραγωγή όσο και στην επιτυχή έκβαση του χαμένου 50% των επιδοτήσεων-με την αμέριστη βοήθεια της τότε Ευρωβουλευτού Κατερίνας Μπατζελή.
– Επί πολλά χρόνια μέλος της ΓΕΣΑΣΕ (Γενική Συνομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ελλάδος).
– Μέλος του Δ.Σ. του ΕΛΟΓΑΚ (Ελληνικός Οργανισμός Γάλακτος και Κρέατος), με έδρα τη Θεσσαλονίκη, για δύο χρόνια.
– Ιδρυτικό μέλος της ομάδας κτηνοτρόφων γαλακτοπαραγωγής Φθιώτιδας «Ρουμελιώτικο Γάλα».
– Είχα συμμετοχή, με γνωμοδοτικό χαρακτήρα, στην έγκριση προγραμμάτων νέων αγροτών στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αγροτικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας.
– Είχα συμμετοχή σε πανευρωπαϊκά συνέδρια νέων αγροτών. Συμμετοχή σε πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια & ημερίδες που αφορούν στην αγροτική οικονομία, Ευρωπαϊκά προγράμματα, νέες μεθόδους και καινοτομίες στις καλλιέργειες και στην εμπορία αγροτικών προϊόντων.
Στα πολιτιστικά, έχω συμπληρώσει δύο θητείες στο Δ.Σ. του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Λαμίας.
Ως αγρότης στη Φθιώτιδα και ως πολίτης της Στερεάς έχω γνώση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε σήμερα οι “άνθρωποι” της γης. Με την υποψηφιότητά μου ως περιφερειακός σύμβουλος στο πλευρό της Κατερίνας Μπατζελή, θα αγωνιστώ ώστε ο αγροκτηνοτροφικος τομέας να αποτελέσει πρωταρχικό πυλώνα της περιφερειακής αναπτυξιακής στρατηγικής μας.

 

Είμαι υποψήφιος με την Κατερίνα Μπατζελή γιατί έχει άποψη και σχέδιο για τα αγροτικά ζητήματα.

Γιατί έχει βαθιά γνώση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το κατάλληλο σχέδιο για να την αξιοποιήσει.
Γιατί το σχέδιό της για την απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων είναι αποτέλεσμα προσωπικής γνώσης του ευρωπαϊκού μηχανισμού.
Αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή να καταφέρω να εκπροσωπήσω τον τόπο μου στην Περιφέρεια και να παλέψω για αυτόν. Για το λόγο αυτό διεκδικώ την ψήφο των συμπολιτών μου στη Φθιώτιδα με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.