Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

ΝΟΔΕ Φθιώτιδας για Γιάννη Σαρακιώτη: “Να κατέβει από το καλάμι που καβάλησε και να αφουγκραστεί τα προβλήματα της κοινωνίας”

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση

 

Με μεγάλη έκπληξη παρακολουθούμε το ενδιαφέρον του Βουλευτή Φθιώτιδας ΣΥΡΙΖΑ κ. Ιωάννη Σαρακιώτη για την πολιτική ιστορία της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και των Προέδρων της. Μάλλον μετά την ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος των πρόσφατων εθνικών εκλογών από τον ΣΥΡΙΖΑ περισσεύει χρόνος και για ιστορικές αναδρομές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Παρακολουθώντας το παραλήρημα του Βουλευτή για λαθραίους στην πολιτική απευθύνουμε το πιο κάτω ερώτημα στον κύριο Βουλευτή.

Αυτός που έρχεται από διαφορετικό πολιτικό χώρο ΛΑΘΡΑΙΑ παραμονές των εθνικών εκλογών και κατέρχεται ΛΑΘΡΑΙΑ υποψήφιος βουλευτής σε λίστα χωρίς σταυροδοσία καταλαμβάνοντας θέση συνυποψήφιου του και εκλέγεται ΛΑΘΡΑΙΑ κυβερνητικός βουλευτής για 4 χρόνια ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΥΡΟ πώς λέγεται?

Θα συστήναμε στον κύριο Βουλευτή να κατέβει από το καλάμι που καβάλησε και να αφουγκραστεί τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας.

Στη ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ είμαστε υπερήφανοι για την προσφορά της παράταξής μας στον τόπο, καθώς και για όλους τους Προέδρους της που υπηρέτησαν και την παράταξη και τη χώρα

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ