Αρχική Πολιτική Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης με υποψηφίους του στον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Οίτης

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης με υποψηφίους του στον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Οίτης

Με στόχο την αειφορική διαχείριση του περιβάλλοντος…

Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 επισκέφτηκε τα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Οίτης, Κοιλάδας Σπερχειού και Μαλιακού Κόλπου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Δημήτριος Αναγνωστάκης.

Συνοδευόμενος από υποψηφίους του εκλογικού συνδυασμού του
«Στερεά… Υπεροχής!», συνομίλησε με τον Πρόεδρο, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό που στελεχώνει τον Φορέα. Στον κ. Αναγνωστάκη έγινε μια σύντομη ανασκόπηση για το έργο και την περιοχή ευθύνης του Φορέα, καθώς και για την προσπάθεια που καταβάλλεται όλα αυτά τα χρόνια για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Τα δάση και οι πλούσιες φυσικές ομορφιές της περιοχής μας, όπως και το Δέλτα Σπερχειού και ο Μαλιακός κόλπος, αποτελούν άλλωστε το μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα και μπορεί με
την ορθολογική αξιοποίηση τους να συνδράμουν στην πολυπόθητη ανάπτυξη του τόπου μας.

Ο κ. Δ. Αναγνωστάκης συνεχάρη τη Διοίκηση και το προσωπικό του Φορέα, εξήρε το έργο τους και υποσχέθηκε να σταθεί αρωγός με κάθε τρόπο δηλώνοντας την ευαισθησία του για το περιβάλλον και την αειφορική διαχείρισή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.