«Η αγάπη για το χωριό μου, τη Δαμάστα, αλλά και η εγκατάλειψη της περιφέρειας σε συνδυασμό με τις αυξημένες ανάγκες των  συγχωριανών μου, με ώθησαν να ασχοληθώ με τα κοινά, πριν μερικά χρόνια. Από τη θέση του Προέδρου της Τ.Κ Δαμάστας έμαθα να αγωνίζομαι με όλες τις δυνάμεις μου, για να δικαιώσω την ψήφο των ανθρώπων που με εμπιστεύτηκαν.»

 

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου, δεν σταμάτησα να αφουγκράζομαι προβλήματα, να προσπαθώ να κερδίζω συνεχώς την εμπιστοσύνη και των πλέον δύσπιστων και να ενισχύω τη συνοχή του χωριού μου.

Ο έπαινος και η αναγνώριση όσων με γνωρίζουν, αποτέλεσαν «κινητήριο μοχλό» και μου έδωσαν το έναυσμα για να είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό του κ. Θύμιου Καραΐσκου, ζητώντας την ψήφο  όλων των συμπολιτών μου αυτή τη φορά, προκειμένου να συμβάλω στο να γίνει ξανά η Λαμία μια Περήφανη Πόλη!»

 

Με εκτίμηση

Δημήτρης Μπεσλεμές

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Δημοτική Ενότητα Γοργοποτάμου)

 

Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1979 στη Λαμία όπου και μεγάλωσα.

Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διαχείριση Τεχνικών Έργων.

Διατηρώ τεχνικό γραφείο απο το 2007 και δραστηριοποιούμαι σε ιδιωτικά και δημόσια έργα. Για 3 χρόνια διετέλεσα Ειδικός Τεχνικός Σύμβουλος στη Νομαρχία Φθιώτιδας.

Ασχολούμαι με τα κοινά από το 2011 όπου εκλέχθηκα Πρόεδρος της Τ.Κ Δαμάστας, θέση την οποία κατέχω μέχρι σήμερα ενώ παράλληλα είμαι Γραμματέας του Πνευματικού Κέντρου Δαμάστας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.