Αρχική Τοπικά O Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας και το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας ενώνουν τις...

O Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας και το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Την πρόθεση για συνεργασία μεταξύ του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας και του υπαγόμενου στο Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, επιβεβαίωσαν με τη συνάντηση τους η Δήμαρχος του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, κ. Αθανασία Στιβακτή και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κ.Κ.Π. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κ. Θεόδωρος Π. Δημόπουλος.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η Συντονίστρια και Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας κ. Κατερίνα Παπανικολάου και η κ. Κωνσταντίνα Τσαπραίλη.

Η επιχειρούμενη συνεργασία θα επιβεβαιωθεί και τυπικά τις επόμενες ημέρες, με τους δύο φορείς να συνεργάζονται από κοινού στην κατεύθυνση της περιοδικής υλοποίησης δράσεων
ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών της ευρύτερης περιοχής που συνθέτουν το Δήμο, προσδοκώντας στη διαμόρφωση όρων που εκτιμάται ότι θα βοηθήσουν στη μείωση της
εμφάνισης φαινομένων κοινωνικής παθογένειας, στην μεσομακροπρόσθεσμη άμβλυνση τους και στην προώθηση επιμέρους ενεργειών που αναμένεται να συνδράμουν στην ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής στην περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.