Αρχική Τοπικά Ο Δήμος Λαμιέων δείχνει για μια ακόμη φορά το κοινωνικό πρόσωπό του…

Ο Δήμος Λαμιέων δείχνει για μια ακόμη φορά το κοινωνικό πρόσωπό του…

Οικονομική ενίσχυση σε Ιδρύματα της πόλης μας από το Δήμο Λαμιέων…

 

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νικόλαος Σταυρογιάννης, ως Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κληροδοτήματος Αυτοτελούς Διαχείρισης «Αθηνάς Δημητριάδου», υλοποιώντας την επιθυμία της αείμνηστης ευεργέτιδας Αθηνάς Δημητριάδου, απέδωσε την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 ισόποσες οικονομικές ενισχύσεις προς τα δύο Ιδρύματα της πόλης μας, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (Αρρένων) και τον Ηθικοθρησκευτικό Σύλλογο «Ευαγγελιστής Λουκάς» (Θηλέων).

Τα χρήματα θα κατατεθούν σύμφωνα με τον εγκεκριμένο από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος προϋπολογισμό, αλλά και με τη σύμφωνη γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων (ΑΔΣ 409/2018), στους τραπεζικούς λογαριασμούς των Ιδρυμάτων.

Ο Δήμος Λαμιέων, μέσα από την κοινωνική πολιτική που ακολουθεί, αλλά και τη σωστή διαχείριση των Κληροδοτημάτων, στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο τo κοινωνικό έργο που προσφέρουν τα δύο αυτά Ιδρύματα ανελλιπώς όλα αυτά τα χρόνια, παρά τις αντιξοότητες που καθημερινά αντιμετωπίζουν.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.