Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας δίπλα στα παιδιά από την Ουκρανία

 

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας σχετικά με τις δράσεις τους σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Φθιώτιδας:

Τον  Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος  κ. Συμεών είχαμε την τιμή να επισκεφθούμε στο γραφείο του, ως νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας. Αφού λάβαμε την ευχή του επί τη ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων μας, προσκαλέσαμε την τοπική μας Εκκλησία σε κάθε δυνατή συνεργασία, θέτοντας στη διάθεσή της  τις δυνάμεις μας και την θέλησή μας,  για κάθε πράξη που θα ωφελεί τους συνανθρώπους μας.

Σε αυτά τα πλαίσια αλληλοϋποστήριξης  ,ο Σύλλογος προσέφερε τοπικά προϊόντα και αγαθά ως ένδειξη αλληλεγγύης στα δοκιμαζόμενα από το πόλεμο παιδιά της Ουκρανίας .Το συγκεκριμένο πρόγραμμα χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, μέσω της Πρεσβείας στην Ελλάδα, με δικαιούχο την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.  Υλοποιήθηκε  σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας στο κατασκηνωτικό Κέντρο της , «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος το οποίο φιλοξένησε 50 παιδιά.

Παράλληλα, είχαμε προσκαλέσει  τον κ. Συμεών στη ‘βραδιά αυτοκινήτου’   που πραγματοποιήθηκε στο  κέντρο της Λαμίας, στην οποία ο Ποιμενάρχης μας παραβρέθηκε. Εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία πλήθους κόσμου, Λαμιέων και μη,  δίνοντάς μας συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης.
Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ