Αρχική Σχέσεις Ο Ερμής στους Ιχθύες στις 10 Φεβρουαρίου: Τι σημαίνει για κάθε ζώδιο

Ο Ερμής στους Ιχθύες στις 10 Φεβρουαρίου: Τι σημαίνει για κάθε ζώδιο

Την Κυριακή στις 10 Φεβρουαρίου, ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύες και θα παραμείνει ως τις 28 Μαρτίου 2019.

Με τον Ερμή στους Ιχθύες, ο οποίος είναι σε πτώση σε αυτό το ζώδιο, είμαστε ιδιαίτερα διαισθητικοί με έντονη φαντασία και έχουμε τη δυνατότητα να συντονιστούμε με τις σκέψεις των άλλων ανθρώπων. Μπορεί όμως να έχουμε δυσκολία στο να διακρίνουμε την πραγματικότητα από τη φαντασία και υπάρχουν χρονικές περίοδοι όπου επιδιώκουμε να εξαφανιστούμε σε ένα ονειρικό κόσμο, μακριά από την πραγματικότητα. Έχουμε ισχυρή μνήμη, έντονη διαίσθηση και συναισθηματικές εκλάμψεις και αντιλαμβανόμαστε πράγματα που οι άλλοι δεν μπορούν να δουν. Το μυαλό μας κατευθύνεται από τα συναισθήματά μας, περισσότερο από ό, τι με τη λογική.

Κριός

Με τον Ερμή να διελαύνει στον εσωστρεφή δωδέκατο οίκο σας, νιώθετε κολλημένοι στο παρελθόν και στα όνειρα, ξεχνώντας να επιστρέψετε στην πραγματικότητα ή αδυνατείτε να αναλάβετε τις ευθύνες των υποχρεώσεών σας. Αν ασχολείστε με την ιατρική, την ψυχοθεραπεία ή τη λογοτεχνία και την ποίηση, είναι μια ευνοϊκή χρονική περίοδος για σας. Ορισμένα πράγματα από το παρελθόν με κάποιους ανθρώπους μπορεί να χρειαστεί να διευθετηθούν, ιδιαίτερα κάποιες ζοφερές αναμνήσεις από το παρελθόν σας που επισκιάζουν την πραγματικότητα της ζωής σας. Προσέξτε την εγκυρότητα και τη σαφήνεια ορισμένων πληροφοριών που θα λάβετε.

Ταύρος

Με τον Ερμή να διελαύνει στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, επεκτείνεστε κοινωνικά, κάνοντας νέες φιλίες ή εμπλεκόμενοι σε ομάδες. Επιδιώκετε να είστε με ανθρώπους που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Ίσως και να αποφασίσετε να μελετήσετε σε βάθος τα μυστήρια του πνευματικού κόσμου με κάποια βιβλία ή μπορεί να συγκεντρωθείτε μαζί με άλλους ανθρώπους που ενδιαφέρονται, γι’ αυτό και να συζητήσετε μεταξύ σας. Οι απόψεις και οι εμπειρίες των φίλων σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρετε για κάποια ζητήματα που σας απασχολούν καιρό. Τώρα δίνετε χρήσιμες συμβουλές και μοιράζεστε τις απόψεις σας.

Δίδυμοι

Με τον Ερμή να διελαύνει στον κοινωνικό και φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε τους γύρω σας με τα προβλήματά τους και ανταποκρίνεστε στις προσδοκίες τους. Έχετε την αποδοχή των ανωτέρων σας στην εργασία σας, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να καθιερωθείτε στο μέλλον. Με τη δύναμη του μυαλού που έχετε, καταλαβαίνετε ότι είναι σημαντικό να επιτύχετε μόνοι σας σύμφωνα με τις δυνατότητές σας. Ίσως να έχετε μια λεκτική κόντρα με τους γονείς σας για ζητήματα που αφορούν την καριέρα σας. Ανταποκρίνεστε με επιτυχία στις προκλήσεις στην καριέρα σας, χρησιμοποιώντας τα επικοινωνιακά ταλέντα σας αποτελεσματικά.

Καρκίνος

Με τον Ερμή να διελαύνει στον επεκτατικό και ηθικό ένατο οίκο σας, προβάλλετε τα ηθικά πρότυπά σας στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους γύρω σας. Έχετε ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση με μια φιλοσοφία ή ένα ιδανικό αλλά και την παρόρμηση να επεκτείνετε και να διευρύνετε το μυαλό σας, μέσα από τη μελέτη, το διάβασμα και τα ταξίδια. Μπορεί να νιώσετε την επιθυμία να διδάξετε, κυριολεκτικά και μεταφορικά, με το να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας και ανακαλύπτοντας ότι εμπνέετε τους άλλους. Αν είστε συγγραφέας, εκδότης, εκπαιδευτικός ή ασχολείστε με δημόσιες σχέσεις, είναι μια ευνοϊκή χρονική περίοδος για σας. Προσέξτε να μη γίνετε πολύ φανατικοί με τις πεποιθήσεις σας ή για να μάθετε την αλήθεια.

Λέων

Με τον Ερμή να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κρυφών καταστάσεων, έχετε έντονη διαίσθηση, η οποία σε συνδυασμό με την εξυπνάδα σας, θα σας βοηθήσουν να ανιχνεύσετε το βάθος των πραγμάτων. Αναλώνετε το χρόνο σας σκεφτόμενοι τους οικονομικούς πόρους σας, αν είναι απολύτως εντάξει. Σας αρέσει τώρα να παίζετε ερωτικά παιχνίδια, για να διεγείρετε τη φαντασία σας. Η νίκη είναι η πρόκλησή σας! Έχετε τη βαθιά επιθυμία να μάθετε όσο το δυνατόν περισσότερα και θα αναζητάτε απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με τα κίνητρα των ανθρώπων. Η επίμονη έρευνά σας θα σας αποκαλύψει κάποια πράγματα για ένα προσφιλές πρόσωπο.

Παρθένος

Με τον Ερμή να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, αναζητάτε τη διανοητική διέγερση στην επικοινωνία σας και το μυαλό σας ανοίγει σε νέα και συναρπαστικά πεδία έρευνας, τα οποία προηγουμένως αγνοούσατε. Η ανάγκη σας για επικοινωνία σας φέρνει σε στενή προσωπική επαφή με τους άλλους και σας δίνονται ευκαιρίες για τη δημιουργία μιας νέας σχέσης. Παίρνετε τώρα τις σωστές αποφάσεις στην καριέρα σας και την ερωτική σας σχέση, δεχόμενοι βοήθεια και συμβουλές από έναν έμπιστο συνεργάτη. Τώρα είστε σε θέση να καταλάβετε τις ανάγκες του συντρόφου σας και να εκπληρώσετε τις προσωπικές επιθυμίες σας στη σχέση σας. Ίσως να έχετε κάποια επαγγελματική πρόταση, αφού έχετε πείσει τους άλλους για τις δυνατότητές σας και τα δημιουργικά σας ταλέντα.

Ζυγός

Με τον Ερμή να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, της υπηρεσίας και της εργασίας, ίσως κληθείτε να εξυπηρετήσετε κάποιο άτομο για την επίλυση των προβλημάτων του, αφού τώρα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στην ικανοποίηση των αναγκών των άλλων και θέλετε να τους προσφέρετε το καλύτερο. Οι άλλοι θα είναι πιο ευγνώμονες με τη βοήθειά σας και θα σας κάνουν χάρες, σε αντάλλαγμα όταν τους χρειάζεστε. Η σημαντική σας προτεραιότητα είναι τώρα η εκπλήρωση ορισμένων κοινωνικών υποχρεώσεών σας. Αισθάνεστε μεγάλη χαρά προσφέροντας εξυπηρέτηση, ακόμη και αν ενεργείτε ανώνυμα. Μπορείτε να πετύχετε περισσότερα στην εργασία σας, αξιοποιώντας στο έπακρο το δημιουργικό μυαλό σας.

Σκορπιός

Με τον Ερμή να διελαύνει στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, αναζητάτε τώρα να επικοινωνήσετε συναισθηματικά με τον αγαπημένο σας και να συζητήσετε ανάλαφρα και όχι περίπλοκα ζητήματα στη σχέση σας, αφού νιώθετε την ανάγκη να διασκεδάσετε μαζί. Μπορεί να διεγείρεστε από το διανοητικό ανταγωνισμό ή από τα παιχνίδια στρατηγικής. Είστε σίγουροι για την πειθώ σας και πρόθυμοι να επικοινωνήσετε, με αποτέλεσμα να κατακτάτε το αντίθετο φύλο. Οι δημιουργικές σας δυνατότητες σας βοηθούν να επιδοθείτε σε δραστηριότητες που εξυπηρετούν μόνο τα δικά σας εγωιστικά συμφέροντα. Είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και επιδεικνύετε τα ταλέντα σας σε όλους.

Τοξότης

Με τον Ερμή να διελαύνει στο συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, η έντονη φαντασία σας, σας βοηθά να προωθήσετε τις ιδέες σας. Ίσως τώρα να σας αρέσει να σκέφτεστε πολύ μέσα στο σπίτι σας ή να συζητάτε μόνο με τα προσφιλή σας πρόσωπα. Έχετε μεγάλη ευαισθησία στα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων και προσπαθείτε να κάνετε ό, τι είναι καλύτερο γι’ αυτούς. Μπορεί να αλλάξετε τα σχέδια δράσης σας στην εργασία σας και τους προσωπικούς στόχους σας. Η ανάγκη για την εδραίωση της ασφάλειάς σας θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις για τη μελλοντική πορεία της σχέσης σας. Μπορεί να σκέφτεστε να ξοδέψετε χρήματα για την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή τη διακόσμησή του.

Αιγόκερως

Με τον Ερμή να διελαύνει στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, η φαντασία σας και η έμπνευσή σας, σας βοηθούν στις απαιτήσεις της καριέρας σας. Κάνετε τώρα οτιδήποτε για να αποφευχθεί η ρουτίνα της καθημερινότητάς σας. Ήρθε η ώρα να αποδείξετε τις ικανότητές σας και η ισχυρή παθιασμένη φύση σας και η πειθώ σας, σας βοηθούν να πετύχετε. Έχετε μια ισχυρή επιθυμία να κερδίσετε το πολυπόθητο … βραβείο, είτε πρόκειται για μια νέα οικονομική συμφωνία, είτε για ένα πρόσωπο που φλερτάρετε καιρό. Ξέρετε πώς να πάρετε το καλύτερο από μια κατάσταση και πώς να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες, προκειμένου να αυξήσετε τα κέρδη σας και να νιώθετε ευχαρίστηση.

Υδροχόος

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών και της σταθερότητας, είστε πολύ αισθησιακοί, με μια αυξημένη ευαισθησία για τις απολαύσεις της ζωής. Η επικοινωνία σας έχει ως επίκεντρο τις αισθησιακές εμπειρίες και τα οικονομικά. Τώρα η σωματική ευχαρίστηση σας χαρίζει διανοητική τόνωση. Για να έχετε σωματική απόλαυση, θα πρέπει να διεγερθεί ο εγκέφαλός σας. Δίνετε έμφαση στα υλικά αγαθά και την οικονομική σας κατάσταση και κάνετε προσπάθειες για τη βελτίωσή τους. Σκέφτεστε ή παίρνετε αποφάσεις σχετικά με το πώς θα μπορέσετε να πάρετε τα μέγιστα από τους οικονομικούς στόχους σας, και αν έχετε επιχείρηση, σκέφτεστε πώς να αυξήσετε τα κέρδη σας.

Ιχθύς

Με τον Ερμή να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, η έμπνευση και η φαντασία σας, θα σας φανούν χρήσιμες στην καριέρα σας και στο να προβάλλετε τα δημιουργικά ταλέντα σας. Είστε τώρα σε θέση να αξιοποιήσετε τις ιδέες σας διαμέσου της επικοινωνίας και προβάλλοντας την αξία σας, πετυχαίνοντας πολλά. Τώρα είστε αρκετά περίεργοι για να μάθετε το κάθε τι, ζητώντας πληροφορίες. Είναι επίσης πιθανό να μεταδώσετε κάποιες ιδέες ή πληροφορίες στους άλλους. Τώρα είστε περισσότερο αναλυτικοί, τόσο για τον εαυτό σας, όσο και για τους άλλους. Λάβετε υπόψη σας να κάνετε προσεκτική αξιολόγηση προσώπων και καταστάσεων, γιατί είστε επιρρεπείς σε λάθη.

Για περισσότερες προβλέψεις, μπες στο e-zwdia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.