Στόχος μιας σύγχρονης δημοτικής αρχής θα πρέπει να είναι η παροχή υψηλού επίπεδου υπηρεσιών στους πολίτες.

Η επίλυση των  καθημερινών προβλημάτων, η συνοχή της τοπικής κοινωνίας, καθώς και ο εξωστρεφής προσανατολισμός θα πρέπει να αποτελούν το κύριο μέλημα ενός δημιουργικού Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Η σύνθεση, η ανανεωτική κατεύθυνση, καθώς και η εμπειρία που εμπεριέχονται στην ομάδα του Θύμου Παπαευθυμίου, έκαναν πιο εύκολη την απόφαση για εμένα, να αποδεχτώ τη πρόταση  του επικεφαλής και να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»

 

 

Μαθαίνουμε ,παρεμβαίνουμε, σχεδιάζουμε  «ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΔΥΤΙΚΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ»

 

Μπήτος  Γιώργος

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ. Μακρακώμης

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

 

Σύντομο Βιογραφικό:

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Σπερχειάδα, όπου και τελείωσα το Γενικό Λύκειο. Στις πανελλήνιες εξετάσεις του 2008 εισήχθη στη Σχολή Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ), από όπου  αποφοίτησα το 2010. Υπηρέτησα για πέντε χρόνια σε Πτέρυγα Μάχης, στο λεκανοπέδιο Αττικής, ως  ηλεκτρολόγος αεροσκαφών. Από το 2015 μέχρι και σήμερα ειδικεύομαι πάνω σε αντλητικά  συγκροτήματα, σε Μονάδα Καυσίμων της Πολεμικής Αεροπορίας, στο Νομό Φθιώτιδας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.