Τη Λαμία και πιο συγκεκριμένα την πλατεία Ελευθερίας επέλεξε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Απόστολος Γκλέτσος ως τελευταία ομιλία του λίγο πριν την Κυριακή των εκλογών

«Θα βρούμε τρόπο να ‘χουμε δικό μας Πανεπιστήμιο και όχι να είμαστε παράρτημα της Θεσσαλίας»

Ξεκινώντας την ομιλία του μίλησε για ίδρυση Πανεπιστημίου Στερεάς στέλνοντας μήνυμα στον Υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου ότι δεν δεχόμαστε να είμαστε παράρτημα της Θεσσαλίας.

Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στο κλειστό σπίτι του μεγάλου Στερεοελλλαδίτη Παπανικολάου στη Κύμη, του ανθρώπου που «γέννησε» το Τεστ Παπ για όλες τις γυναίκες. Το (ΝΕΟ) Πανεπιστήμιο της Στερεάς θα αποκτήσει τμήμα ιατρικής…

Ο Απόστολος Γκλέτσος τόνισε ότι πρώτη προτεραιότητα για την ανάπτυξη της Στερεάς είναι ο τουρισμός και η προβολή των τοπικών προϊόντων, ενώ ειδικότερα για τη Φθιώτιδα αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα στήριξης του πρωτογενούς τομέα.

«Έχουμε τις Θερμοπύλες σε διεθνές επίπεδο, αλλά εμείς δεν κάναμε τον κόπο να φτιάξουμε καν τον χώρο….» Σε κάθε σημείο της περιοχής θα υπάρχουν Στερεοελλαδίτικα προϊόντα!

Τέλος, ο Απόστολος Γκλέτσος παρουσίασε τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Φθιώτιδας. Δείτε βίντεο με αποσπάσματα από την ομιλία στην πλατεία Ελευθερίας και την παρουσίαση των υποψηφίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.