Αρχική Τοπικά O Ηρακλής Κυροδήμος με την Κατερίνα Μπατζελή για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

O Ηρακλής Κυροδήμος με την Κατερίνα Μπατζελή για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Είναι μεγάλη τιμή και ιδιαίτερη πρόκληση και αποδέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόσκληση της Κατερίνας Μπατζελή να συμπορευθώ στον δρόμο αυτόν της Περιφερειακής Διακυβέρνησης.

 

Συμμερίζομαι και συντάσσομαι απόλυτα με τη σκέψη της και τις ιδέες της για «Μία Ελλάδα που θα πορεύεται με Σχέδιο και όχι μία χώρα που προσπαθεί να επιβιώσει πάνω σε σχεδία».
Για να αγωνιστούμε για τη γειτονιά μας, για τον δήμο μας, την περιφέρειά μας, το μέλλον των παιδιών μας. Να αγωνιστούμε για μία άλλη Ελλάδα.
Οι περιφέρειες, αλλά και οι πόλεις σε επόμενη φάση, θα έχουν μεγάλο βαθμό αυτονομίας για τον περιφερειακό και τοπικό σχεδιασμό τους. Η αλλαγή αυτή θα συνδεθεί και με ένα νέο τρόπο χρηματοδοτήσεων, ώστε να διασφαλίζεται η κοινωνική και εδαφική συνοχή, καθώς και η βιώσιμη ανάπτυξή τους.
Σε αυτή τη μεγάλη εθνική προσπάθεια εντάχθηκα και εγώ με μοναδικό σκοπό και όραμα να φτιάξουμε τον τόπο μας. Να αλλάξουμε νοοτροπίες, να βελτιώσουμε τη λειτουργία των θεσμών, να ενδυναμώσουμε τις συνεργασίες και την αποτελεσματικότητα σε περιφερειακό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.
Πιστεύω ότι η ομάδα μας, η παράταξή μας Πατρίδα μας η Στερεά”, με οδηγό την Υποψήφια Περιφερειάρχη Κατερίνα Μπατζελή έχει το όραμα, τη θέληση και τη γνώση να αγωνιστεί και να κάνει πράξη τις ιδέες αυτές.

 

Βιογραφικό

 ΣΠΟΥΔΕΣ

  • Γεωργικό Πανεπιστήμιο  Αθηνών. Πτυχίο  Γεωπόνου  Εγγείων Βελτιώσεων & Γεωργικής Μηχανικής.
  • Ειδικός συνεργάτης Εργαστηρίου Γενικής και Γεωργικής  Υδραυλικής Γεωργικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
  • Υπότροφος του Ιδρύματος “Αλέξανδρος Ωνάσης”.
  • Yποψήφιος Διδάκτωρ του Γεωργικού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Έδρα Γενικής και Γεωργικής Υδραυλικής.
  • Συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα του Εργαστηρίου  Γεωργικής και Γενικής Υδραυλικής του Γεωργικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ  ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

  • Διεύθυνση Ζώνης γάλακτος (ΑΜΦΙΓΑΛ Α.Ε., ΚΟΛΙΟΣ Α.Ε,     ΦΑΓΕ Α.Ε, ΔΕΛΦΟΙ Α.Ε.)
  • Ειδικός Συνεργάτης – Γεωπόνος για το Ο.Σ.Δ.Ε Ν. Φθιώτιδας.
  • Γεωτεχνικός Σύμβουλος Ανάπτυξης Μονάδων Μταποίησης    (ΝΙΚΖΑΣ Α.Ε., ΜΠΛΕΤΣΑΣ Α.Ε.- Τεχνολογία Ζωοτροφών, ΕΛ.ΒΙ.Ζ. Α.Ε, “Αγροτικός Συνεταιρισμός Κελυφωτό Φιστίκι Μώλου”, “KIWI – AMAK”)
  • “ΕΨΙΛΟΝ”  Ευρωπαΐκά Αναπτυξιακά Προγράμματα – Έργα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης.
  • Μέλος της ομάδας  E.D.PS.A. για το “Περιφερειακό Χωροταξικό Σχέδιο της Στερεάς Ελλάδας”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.