Αρχική Life Έναρξη για το Φεστιβάλ Οίτης με τον Ross Daly και τις μουσικές...

Έναρξη για το Φεστιβάλ Οίτης με τον Ross Daly και τις μουσικές παραδόσεις ως μια προσωπική αναζήτηση – ΒΙΝΤΕΟ / Φωτογραφίες

 

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022, στον Τόπο Τεχνών “Χώρα”, στα Λελέικα Υπάτης ο Ross Daly, με τους συνεργάτες του, μάς παρουσίασαν ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει δικές του συνθέσεις και ανήκουν στο είδος “Σύγχρονη Τροπική Μουσική”.

Οι συνθέσεις αυτές αντανακλούν την πολύχρονη διαδρομή του μέσα στον ευρύτερο χώρο των μουσικών παραδόσεων της Τροπικής Μουσικής που επεκτείνεται γεωγραφικά από την Βορειοδυτική Αφρική ως την Ινδία.

Πριν την έναρξη της συναυλίας, παρακολουθήσαμε με μεγάλο ενδιαφέρον την ομιλία του Ross Daly με τίτλο: «Οι μουσικές παραδόσεις ως μια προσωπική αναζήτηση»

Συντελεστές:

Ross Daly, λύρα, τάρχου, ραμπάμπ

Ταξιάρχης Γεωργούλης, λύρα

Bijan Chemirani, κρουστά

Η εκδήλωση υλοποιήθηκε στα πλαίσια του Mount Oiti Art Platform (Μ.Ο.Α.Ρ.)” του 16ου Φεστιβάλ Οίτης. Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του (Μ.Ο.Α.Ρ.) ΕΔΩ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.