Αρχική Στερεά Ελλάδα Ο Σταυρογιάννης στον Αρχιεπίσκοπο: Απαιτούμε Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας. Το θέλουμε και το διεκδικούμε...

Ο Σταυρογιάννης στον Αρχιεπίσκοπο: Απαιτούμε Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας. Το θέλουμε και το διεκδικούμε με κάθε τρόπο! 

Συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο. είχε σήμερα Τετάρτη 11 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ.Νίκος Σταυρογιάννης.

«Απαιτούμε Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας. Το θέλουμε και το διεκδικούμε με κάθε τρόπο! Όλοι μαζί, με μια φωνή!» τονίζει ο Ν.Σταυρογιάννης , «Και αυτό ακριβώς εκφράσαμε, σήμερα, στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε παρουσία συναδέλφων, μελών της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και του Καθηγητή Γιάννη Πανούση, παραθέσαμε τους προβληματισμούς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε για την ίδρυση του δικού μας Πανεπιστημίου, ενώ ο ίδιος δήλωσε συμπαραστάτης στο δίκαιο αίτημά μας. »
«Η πρότασή μας είναι απολύτως τεκμηριωμένη και θα εξαντλήσουμε κάθε μέσο και ευκαιρία για να πάρει σάρκα και οστά το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας, κάτι που απαιτεί σύσσωμη η τοπική κοινωνία.
Επόμενος σταθμός, το γραφείο του Πρωθυπουργού και των Προέδρων των Κοινοβουλευτικών Ομάδων.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.