Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Ο Θ. Καραΐσκος στο κέντρο της Λαμίας, στην Εφορία και στη Ροδίτσα

 

Συνεχίζει την περιοδεία του ο Δήμαρχος Λαμιέων και εκ νέου υποψήφιος, Θύμιος Καραΐσκος, σε περιοχές και υπηρεσίες της πόλης. Σε σχετικές αναρτήσεις ανέφερε:

Επίσκεψη στην Κοινότητα Ροδίτσας
Βρεθήκαμε χθες στην κοινότητα της Ροδίτσας. Συζητήσαμε με τους κατοίκους για τα ζητήματα που τους απασχολούν και μέσα από τον διάλογο καταλήξαμε στα έργα που θα συνεχίσουμε και θα υλοποιήσουμε.
Μέσα από έργα και παρεμβάσεις εργαζόμαστε για την ανάπτυξη των κοινοτήτων μας. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Να δουλεύουμε σκληρά για τη Λαμία μας.

Οδός Ροζάκη Αγγελή & Εφορία Λαμιέων
Η εμπορική ανάπτυξη της πόλης για πολλές δεκαετίες είναι συνυφασμένη με τον σφυγμό της οδού Ροζάκη Αγγελή που στηρίζει την αγορά και την οικονομία.
Γνωρίζοντας τις ανάγκες του εμπορικού κόσμου, μέσα από το αναπτυξιακό μας πλάνο και τις πρωτοβουλίες που έχουμε αναλάβει, στηρίζουμε καθημερινά τους εμπόρους και τους καταστηματάρχες.
Παράλληλα επισκεφθήκαμε τη ΔΟΥ Λαμιέων. Συνομιλήσαμε με τους εργαζόμενους, ανταλλάξαμε απόψεις και ακούσαμε τα ζητήματα που τους απασχολούν.
Η βιώσιμη πόλη δεν χρειάζεται άναρθρες κραυγές και ανέξοδες κριτικές αλλά ανθρώπους που έχουν τη γνώση και την εμπειρία να πάνε τη Λαμία που αγαπάμε ένα βήμα ακόμη πιο μπροστά.
Συνεχίζουμε, κοντά στους πολίτες, για τους πολίτες.

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ